Kamo za vikend?

Predlažemo 10 ideja za provesti najbolji vikend!

Proljeće je iza ugla, sunca je sve više, a vi ste još u zimskom snu? Vrijeme je da se probudite, da iznenadite dragu osobu ili pozovete prijatelje na zajedničko druženje. U nastavku vam nudimo 10 ideja gdje provesti vikend i kako se najbolje zabaviti!

Provedite vikend u susjedstvu!


1. Karneval u Veneciji
Vrijeme je maškara, a svi znamo da Venecija prva padne na pamet kada se spomene maskenbal. Karneval u Veneciji smatra se najstarijim, ali i najprofinjenijim europskim karnevalom. Posjetite jedinstveni grad i uživajte u šarenilu i tradiciji Venecijskog karnevala.
Pogledajte ponudu za izlet u Veneciju.


2. Italija - sajam cvijeća
Ako ste pravi zaljubljenik u proljeće onda definitivno ovaj vikend morate provesti na sajmu cvijeća u Italiji. Prošećite se gradićima Conegliano i Porderone i posjetite najveći europski sajam cvijeća -  Orto Giardino. U vama će se probuditi proljeće od silnog šarenila i proljetnog mirisa. :)
Pogledajte ponudu koja će vas privući šarenilom :)

3. Bled i Ljubljana
Još uvijek niste posjetili Bled? Onda ovaj vikend imate priliku. Posjetite najpoznatije turističko mjesto susjedne Slovenije koje će vas očarati svojim prirodnim ljepotama. Ako se odlučite za ovaj izlet, onda definitivno morate probati i poznate bledske kremšnite.
Pogledajte ponudu za Bled s kojom ne možete pogriješiti.


Aktivan i obiteljski vikend

4. Stolni tenis
Iznenadite prijatelje ovaj vikend i priuštite si sat vremena igre, zabave  i rekreacije. Stolni tenis nije nimalo lak sport, ali uz pravu ekipu može postati i te kako zabavan. 
Pogledajte što sve ponuda uključuje.


5. Aquapark Adamovec
Ovaj vikend može biti i obiteljski :) Klinci obožavaju bazene, a mi imamo ponudu koju ne smijete propustiti. Aquapark Adamovec su bazeni opremljeni divljom rijekom, bazenom s plažom, toboganom i gejzirom i raznim atrakcijama. Sve to vam treba za zabavan obiteljski vikend!
Pogledajte ponudu koju je za vas pripremio Adamovec.



6. Šetnja s Kolumbinama
Upoznajte Zagreb na zabavniji način! Prošećite Zagrebom sa šarenim Kolumbinama koje svi hvale. Oduševit će vas pričama, a i kroz zabavu naučiti sve o našoj metropoli.
Pogledajte ponudu zabavnih Kolumbina. 


7. Quad avantura
Vikend provedite na quadu i priuštite si nezaboravnu adrenalinsku zabavu u netaknutoj prirodi. Uživajte u vožnji s dragom osobom čak 3 sata! 
Pogledajte ponudu detaljnije.

Gastro vikend

8. Makedonski restoran
Ovaj vikend na listu možete staviti makedonski restoran koji će vas oduševiti svojom gastronomijom. Bogati meni makedonskih delicija u kombinaciji s roštiljem zasigurno će vas natjerati da se ponovno vratite u restoran. A za dodatnu atmosferu pobrinut će se restoran koji od 20h ima živu glazbu! 
Pogledajte ponudu i rezervirajte svoj stol na vrijeme! 




9. Pizzeria Dalmatino
Pizza je omiljena među svim uzrastima. Ovaj vikend po super cijeni probajte ju u izvedbi zagrebačkog restorana Dalmatino. Naručite 2 pizze po izboru od kojih će vam narasti zazubice :)
Ne propustite ovu primamljivu ponudu!

10. Stara Vodenica
Vikend provedite u prirodi nedaleko od Zagreba, a nakon toga zasluženo se počastite domaćim ručkom. Stara Vodenica za vas je pripremila bogati ručak za 2 osobe koji će vas podsjetiti na bakinu kuhinju :)
Pogledajte ponudu i doživite Staru Vodenicu.

Nadamo se da ste pronašli nešto i za sebe ovaj vikend i da ćete uživati u našim ponudama i iskoristiti predivan dan!


  Prethodni članak Sljedeći članak