Ljeto na Ponudi Dana

First minute ideje za ljetovanje

Svi mi koji jedva čekamo ljeto, malo po malo dolazimo na svoje. :) Sunce je već tu, kratki rukavi uskoro, a onda slijede planovi za super ljeto. Mi ćemo vam već sada predložiti par ideja kako i gdje provesti nezaboravno ljeto.



Pravo je vrijeme da rezervirate svoje mjesto na plaži prije svih i bezbrižno dočekate godišnji.

1. Korčula
  • Hotel Marko Polo****: Ako tražite zadivljujuću lokaciju nadomak grada i ne možete zamisliti odmor bez blagodati wellness centra (uz nadoplatu), posjetite hotel Marko Polo. Nazvan po jednom od najslavnijih moreplovaca porijeklom s Korčule, ovaj je hotel idealno utočište svjetskih putnika. Smješten na uzvisini iznad mora i prirodnih plaža pružit će vam jedinstven pogled na renesansni grad Korčulu udaljen 10 minuta ugodne šetnje od hotela. Pogledajte ponudu hotela.

  • Hotel Park***: Nudi vam od 3 do 10 noćenja tijekom cijele sezone! Uživat ćete na Korčuli koja iznova očarava svojim romantičnim ozračjem sačinjenim neponovljivom simbiozom modrog mora i bijelih, kamenih, plemenitaških palača iz davnih vremena.
    Pogledajte ponudu hotela.

2. Omišalj
  • Hotel Adriatic: Omišalj je smješten na sjeverozapadnom dijelu otoka Krka, na dijelu na kojem se otok najviše približava kopnu. Izdižući se na strmoj stijeni, Omišalj dominira okolnim prostorom Kvarnera. Izaberite 2 ili 5 noćenja i istražite sve prirodne ljepote Omišlja. 
    Pogledajte ponudu hotela.

  • Depandansa Marinska ili Primorka: Smještaj na sunčanom Krku - tik do mora i blizu centra grada tijekom cijele sezone! Dok ćete istraživati prekrasan Omišalj nikako nemojte zaboraviti Otok Sv. Marka i Selehovica i zaštićenu špilju Biserujka.
    Pogledajte ponudu depandanse.

3. Makarska
  • Beach Hotel***: Posjetite prekrasni Beach Hotel iz kojeg se pruža prekrasan pogled na obližnji Hvar i Brač. Oduševit će vas i moćno Biokovo koje se uzdiže iznad Jadranskog mora. Jedinstveni položaj hotela kao i ljubazno osoblje pobrinut će se za nezaboravan doživljaj uz plavetnilo mora i očaravajući miris borova, lavande i ružmarina! Ako želite ostaviti svakodnevni život iza vas, ova mediteranska oaza je mjesto gdje ćete pronaći sklonište. Drašnice su mjesto smješteno uz Jadransku magistralu na Makarskoj rivijeri, samo 10 min vožnje od Makarske i mjesta kao što su Brela, Baška Voda, Gradac, Živogošće, Drvenik.
    Pogledajte ponudu hotela.

4. Slovenija 
  • Grand Hotelu Rogaška****:  Kratka vožnja od Zagreba skriva čarobnu destinaciju za odmor iz snova. Grand Hotel Rogaška smješten u srcu prelijepog parka nudi vam priliku za odmor kakav još niste iskusili! Velebno uređenje hotela dočarava atmosferu kakvog gospodskog zdanja, gotovo dvorca. Ako tražite nešto uistinu posebno, na dobrom ste mjestu. Grand Hotel Rogaška mjesto je gdje se gosti iz cijelog svijeta rado vraćaju. Ako ga još niste posjetili, sada je prava prilika po super cijeni! Hotel je 2015. godine dobio certifikat izvrsnosti od strane TripAdvisora. U sklopu ponude na raspolaganju vam je i hotelski wellness. Opustite se u parnoj, finskoj, turskoj ili infrared sauni. Tu su i Kneipp tuševi i tropska kiša za kombinaciju toplo - hladnog opuštanja organizma.
    Pogledajte ponudu hotela.

  • Hotel Zdravilišče Laško****: Provedite dan opuštajući se u termalnim bazenima gdje će vam laška termalna voda ojačati snagu i olakšati kretanje. Opustite se u saunama obogaćenim posebnim programima ili se počastite malim uživanjem u Centru zdravlja i ljepote. Vodite brigu o svom zdravlju i posjetite posebno osmišljene programe fizioterapije koje vode stručnjaci u prostorijama Centra medicine.
    Pogledajte ponudu hotela.

  • Hotel Livada Prestige***** i Terme 3000: Terme 3000 nalaze se na 140 km udaljenosti od Zagreba tako da vas kratka vožnja dijeli od uživanja u wellnessu i opuštajućem odmoru. Dodatni bonus je i to što vam za ovo kratko putovanje magistralnim putem nije potrebna vinjeta. Iskoristite priliku i provedite ugodan, opuštajući odmor u toplicama gdje ćete zaboraviti sve brige!
    Pogledajte ponudu hotela.


5. Pašman
  • Apartmani Milas: Apartmani se nalaze u Tkonu, preko puta Biograda u blizini adrenalinskog parka Mirnovec.Tkon je staro ribarsko mjesto koje se nalazi na južnom dijelu otoka Pašmana odmah preko puta Biograda s kojim ga povezuje trajektna linija. Neke od karakteristika ovog simpatičnog mjestašca su netaknuta priroda, čisto more, pješčane plaže, razvedenost obale, bogata povijest i nasljeđe koji će vas ostaviti bez daha. Plaže u Tkonu su toliko popularne da čak i posjetitelji iz Biograda svakodnevno dolaze trajektom na kupanje, a pogodne su za obitelji i nude mnoštvo dodatnih sadržaja!
    Pogledajte ponudu apartmana. 

6. Zagreb
  • Ljeto na Štrosu: Posjetite najromantičnije šetalište hrvatske metropole i od 30.5. do 2.9. uživajte u predstavama, dobroj hrani i glazbi. Nikako nemojte propustiti običaj slavljenja pola Nove godine na Štrosu koji će se obilježiti vatrometom i prigodnim glazbenim programom.

  • Ljeto na Zrinjevcu: Od 10.7. do 5.8.čeka vas bogat ljetni program na jednom od najljepših parkova Zagreba. Svaki dan od 8h očekuje vas joga u predivnom parku koja će vas sigurno opustiti tijekom cijelog dana. Vrhunska glazbe čeka vas i na Zrinjevcu, a nastupit će i brojne face: Natali Dizdar, Saša Lozar, Diktatori, Marko Tolja, Mia Dimšić, Zdenka Kovačiček i brojni drugi izvođači. 

Gdje god da odlučite otići, želimo vam puno zabave, smijeha, sunca, dobre ekipe i još boljeg provoda!


  Prethodni članak Sljedeći članak