U najboljem family hotelu u Hrvatskoj i šire od sada možete boraviti povoljnije!

Girandella Maro Suites 5* čeka na vas :)

Bliži nam se proljeće, a za mnoge obitelji to znači i pokoje putovanje više. I dok razmišljate o svojoj sljedećoj destinaciji za odmor, donosimo nekoliko razloga zašto bi upravo family hotel mogao biti najbolji izbor. Bez obzira imate li malu ili veću djecu, ovakav tip odmora garantira da se neće samo djeca dobro zabaviti, već i vi!

Girandella Maro Suites 5* 

U Kvarnerskom zaljevu i predivnoj Istri smjestio se Maro family hotel, jedini s 5 zvjezdica u Hrvatskoj. Razloga zašto ga posjećuju obitelji iz cijele regije je mnogo, a ovaj tip odmora gotovo je jedini koji garantira da će se djeca zabaviti, a roditelji odmoriti. Odmor je još i bolji kada se nudi po super cijeni, na linku pronađite ponudu za Maro family hotel!

 Što čini ovaj hotel tako posebnim 

Bez obzira na dob vaše djece, ovdje će svatko naći zabavu za sebe. Od onih najmlađih pa do onih koji traže mali “bijeg” od roditelja. Nepresušan izbor zabave, sadržaja i animacije za velike i male, vaš će odmor odvesti na novu razinu uz pregršt dojmova i dragih uspomena. 

Maro world 

Na čak 1500 m2 površine Maro Worlda očekuju vas igraonice za djecu, soft play igralište, dječje kino i kazalište kao i inovativni prostor za igru Maro Smart Play, koji djeci i obiteljima pruža jedinstveno iskustvo otkrivanja i učenja o umjetnosti i znanosti kroz aktivnu igru i istraživanje.


Nezaboravan obiteljski odmor jamči i pažljivo osmišljeni Valamarovi koncepti Super Maro i Maro Smart Play za djecu do 12 godina i Teen za tinejdžere. Super Maro vam donosi vrhunski opremljene dječje igraonice - Maro Baby Club i Maro Club - kao i profesionalno osmišljen zabavni program za djecu svih uzrasta do 12 godina. Inovativni prostor za igru Maro Smart Play djeci i obiteljima pruža jedinstveno iskustvo otkrivanja i učenja o umjetnosti i znanosti kroz aktivnu igru i istraživanje, dok Teen sa svojim posebno uređenim prostorom Teen hangout, sportskim i gaming turnirima i raznolikim večernjim programom prilagođen tinejdžerima. 

Vodena zabava

Gotovo da nema djeteta koje ne voli vodu, igre u vodi, plivanje. Stoga je bazenski i wellness koncept hotela još jedno rado posjećeno mjesto. Ovdje vas očekuje grijani unutarnji bazen povezan s grijanim vanjskim bazenom. Tu je i mali unutarnji bazen za bebe s prskalicama te unutarnja zona s toboganima i relax zona. 


Gastro ponuda 

Ako ste mislili da znate što je “all inclusive” ponuda, ovdje vas dočekuje još bolja verzija najboljeg! Osim bogatog doručka, ručka i večere s uključenim pićima, kroz cijeli dan očekuju vas snack-ovi. Dok uživate u juhi, tjestenini ili nečem trećem, vaša dječica nadohvat vas uživaju u zabavi u predvorju. 


Stijena za penjanje veliki je hit! Stilski uređen premium buffet restoran Maro sa zadivljujućim pogledom i prostranom terasom pronaći ćete u centralnom dijelu resorta u blizini recepcije. Sadrži premium show cooking, specijalitete mediteranske i internacionalne kuhinje, svaki tjedan tematske večere i ponudu all inclusive pića - bezalkoholna pića iz šankomata uključena za vrijeme obroka, a za ručak i večeru dodatno su uključeni vino i pivo. 

Smještaj po mjeri svake obitelji 

Obiteljski suiteovi omogućuju udobnost i privatnost svakom članu obitelji. U sklopu ponude možete birati između Junior ili Superior obiteljskog suitea. 

Opremljenost Junior obiteljskog suitea (za najviše 3 osobe): 37,6 m2, balkon, soba s bračnim krevetom i kaučem, soba s krevetom za jednu osobu, kupaonica s tušem, set za kavu, klimatizacija, LCD Sat TV, set za kavu, oprema za sigurnost djece (štitnici za utičnice), babyphone. 

Opremljenost Superior obiteljskog suitea (za najviše 4 osobe): 38,9 m2, balkon, soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem, spavaća soba s krevetom na kat, kupaonica s kadom, tušem i dva umivaonika (jedan prilagođen djeci) i stepenica za djecu, WC odvojen od kupaonice, stol za previjanje beba, set za kavu, klimatizacija, 2 LCD Sat TV, oprema za sigurnost djece (štitnici za utičnice), babyphone. 

Priuštite sebi i svojoj djeci nezaboravan odmor koji će vas još više povezati uz predivne uspomene koje ćete ovdje stvoriti! 



 Piše: Maja Kos Mehmeti

  Prethodni članak Sljedeći članak