Ovog Uskrsa isplati se otputovati, evo i gdje!

Wellnes paketi u kojima će svi uživati

Tražite li promjenu od klasičnih Uskrsnih praznika ili mali "bijeg" od kuće, ovi wellness paketi idealan su odabir, bilo za parove ili obitelji. Ponekad je putovanje upravo ono što vam je potrebno da biste se potpuno odmorili, ali i stvorili nove uspomene s najdražima.



Hotel Malin 4*, Malinska

U predivnom hotelu smještenom u blizini mora očekuje vas ponuda u kojoj će uživati cijela obitelj. Uz 2 noćenja s polupansionom, tu je i korištenje wellness centra. Wellness se sastoji od unutarnjeg i vanjskog bazena te sauna (finska, turska, bio i infracrvena). Najmlađi će posebno uživati u Kids clubu i vrtu hotela gdje ih očekuje potraga za uskršnjim jajima te cijelu obitelj uskršnji brunch.


Hotel Punta, 4*, Vodice

Želite li da vaš odmor iz snova započne što prije i bez duge vožnje, Vodice su idealan izbor. U ovoj ponudi birate između 2 ili 3 noćenja s ALL INCLUSIVE LIGHT uslugom za cijelu obitelj. Uz dvoje odraslih uključen je paket za 1 dijete do 11,99 godina i drugo do 4,99 godina u sobi na morskoj strani s balkonom. Osim odmora uz more uživat ćete i u wellnessu i sauni. I sam grad Vodice prigodno će proslaviti Uskrs.  Liturgijska slavlja u Uskrsno vrijeme u Vodicama odlikuju se vodičkim žudijama – momci odjeveni u odore rimskih vojnika uprizoruju njihovu ulogu u Velikom tjednu. 


Hotel Lišanj 4*, Novi Vinodolski

Obiteljski odmor u kojem će uživati i veliki i mali očekuje vas u ponudi ovog šarmantnog hotela. U 3 noći koliko ponuda uključuje uživat ćete u ALL INCLUSIVE LIGHT ponudi obroka i pića, uskrsnom doručku i prigodnoj tematskoj večeri, uskrsnom snack corneru u subotu, korištenju SPA zone. U hotelu vas očekuje i photopoint za odlične fotke za društvene mreže ili privatnu arhivu te poklon iznenađenja u sobi te za djecu na dan odlaska. U hotelu vaše mališane očekuje pravo guštanje: razne aktivnosti s Uskrsnim zecom Teodorom i njegovom obitelji Mrkvić, dječja karting arena prilagođena svim uzrastima, napuhanac u obliku aviona, korištenje gaming rooma s PlayStation konzolama, Kids Club i tete čuvalice za djecu od 3 i više godina!


Hotel Pagus 4*, Pag

Otok Pag nije rezerviran samo za ljetni odmor, ovdje vas čeka i odlično proljetno guštanje za Uskrs. U sklopu ponude birate između 2 ili 3 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 odraslih i opcionalno dvoje djece, do 11,99 i 4,99 godina. Očekuje vas prigodni Uskrsni program u organizaciji grad Paga, a u hotelu ćete dodatno uživati uz wellness i unutarnji bazen. Časopis Telegraph proglasio je Hotel Pagus 4* najboljim hotelom na Pagu, a smještaj na samoj plaži omogućuje vam jutarnje i večernje šetnje s posebnim pogledom. 


Hotel Trakošćan 4*

Ako u morskim radostima volite uživati samo ljeti, ovog Uskrsa krenite putem Zagorja! Odlučite se na 2 ili 3 noćenja s polupansionom uz bogati Uskršnji doručak i večeru. Očekuje vas obiteljska soba za 2 odraslih i 2 djece do 11,99 godina te korištenje saune i unutarnjeg bazena. Odraslima će se svidjeti vanjska panoramska sauna, a mlađima bogati animacijski program i igraonica. Psst - očekuje vas i poklon iznenađenja!

  Prethodni članak Sljedeći članak