Gastro scena Zagreba sve je bogatija, evo gdje se dobro i povoljno jede!

I gdje ćete se rado vraćati :)

Ponekad nema boljeg osjećaja nego se počastiti finim jelom u dobrom društvu. Bilo da se radi o predahu od svakodnevnog kuhanja ili nekoj posebnoj prigodi. Ovo su restorani u kojima smo vam to omogućili još povoljnije.


Makedonski specijaliteti

Druge kulture često upoznajemo i kroz hranu, a za ovo gastro iskustvo ne morate daleko putovati. Zagrebački restorani Sv. Nikola i Makedonski Merak nude specijalitete makedonske kuhinje, za koju smo sigurni da će vam se svidjeti ukoliko je još niste imali prilike isprobati. Turli tava, selsko meso, Aleksandrov mač samo su neki od bogatih specijaliteta zemlje bogate povijesti i kulture. Bonus razlog za dolazak? U oba restorana očekuje vas živa glazba određenim danima!

Japanska kuhinja

Velika je šansa da u azijskim specijalitetima ne uživate onoliko često koliko biste trebali. Možda niste sigurni ni što odabrati s menija. Dok nam je makedonska kuhinja donekle poznata, japansku mnogi nikada ni nisu probali. Vrijeme je za nova iskustva i razbijanje mitova i to u japanskom restoranu Arigato. Sushi, gyoza, ramen još su ukusniji u modernom ambijentu po uzoru na newyorške restorane!


Klasika koju obožavamo

Kad se zaželite specijaliteta koje ste već mnogo puta jeli, ali na nešto drugačiji način, svratite u Pappar bistro & bar. Bilo da odaberete fino mariniranu rolanu piletinu ili sočan hamburger, uživat ćete u ukusnim gastro trenucima i modernom ambijentu na zagrebačkom Bundeku.


Volite li svoju piletinu ipak jesti u tortilji onda je za vas Pomalooo Bar&Brunch, gdje vas čekaju i ukusne pizze u provjerenim i već dobro poznatim okusima. 

Samo za gladne 

Ukusna marinirana rebarca koja se lijepe za prste san su svakog gurmana, a u Ponudi dana volimo ostvarivati vaše snove :). Ne razmišljajte dugo nego rezervirajte stol što prije za okus koji ćete dugo pamtiti. Spare Ribs Grill restoran na Rudešu poznata je destinacija svih ljubitelja rebarca po kojima je ovo mjesto dobro poznato! 


Ljubav prema hrani i planeti 

U Food Garden restoranu se sve vrti oko planeta. Vrijednosti, koje su vidljive kroz sve aspekte poslovanja, su ekološka održivost i odgovornost. Restoran se odlikuje jelovnikom koji je većinski baziran na biljnim namirnicama, zelenim dizajnom interijera i biorazgradivom ambalažom. Uživajte u zdravim vege salatama ili ukusnoj Snickers Raw torti


Sve ponude pronađite u našoj bogatoj gastro kategoriji!

  Prethodni članak Sljedeći članak