Ovog Valentinova umjesto stvari poklonite iskustvo! Donosimo TOP prijedloge koji će oduševiti svakoga

Originalnost se dugo pamti!

I dok se bliži još jedno Valentinovo, planovi se polako rade. Ove godine, umjesto bombonijera i cvijeća poklonite nešto zaista posebno - doživljaj koji će se dugo pamtiti. Bilo da ga sa svojim partnerom slavite prvi puta ili "stoti", uz ove ideje ono će biti poseban dan kojeg ćete se rado sjećati.



Otputujte u grad ljubavi
Verona se smatra jednim od najromantičnijih gradova svijeta, a tome je doprinijelo i to što se tamo nalazi Julijina kuća. Ako je i vaša ljubav u stilu Romea i Julije, Verona je mjesto gdje želite biti ovoga Valentinova. Najbolje od svega? Možete uživati ne samo u grad već i tijekom puta, bez brige oko vožnje uz ovaj jednodnevni izlet s uključenim prijevozom.

Opustite se uz wellness odmor

Nekoliko sati wellnessa obično nije dovoljno za kvalitetan odmor ili romantične trenutke, stoga otputujte na nekoliko dana i guštajte kako treba! Valentinovo je savršen "izgovor" da napokon rezervirate lijepi hotel, opustite se uz finu hranu i otkrijete blagodati bazena i wellnessa.


Razmazite se masažom u paru

Jedina stvar bolja od masaže je - masaža u paru! Povedite voljenu osobu na opuštajući tretman ili im poklonite individualni dolazak. S obzirom da je Valentinovo poseban dan, neka i masaža bude posebna pa odaberite onu s čokoladom za wow dojam!


Napravite romantičnu gestu

Svi vole poklon iza kojeg stoji ljubav i trud, posebice za Valentinovo. Pinterest je prepun ideja kako na originalan i kreativan način reći "volim te", a ono obično uključuje i zajedničke fotografije i slične uspomene. Mala košarica sa "10 razloga zašto te volim", voucheri za razne aktivnosti, album fotografija sa zajedničkog putovanja... Sve su to divne ideje da obilježite Dan zaljubljenih.


  Prethodni članak Sljedeći članak