LAST MINUTE ideje za Novu godinu: 5 paketa za romantičan provod u dvoje

Nova godina u novom gradu :)

Bilo da za najluđu noć u godini uvijek planirate nešto novo ili većinom ostajete kod kuće, ovoga puta odlučite se na putovanje! Putovanja uvijek donose nove uspomene i iskustva, a ono novogodišnje s dragom osobom sigurno će vam ostati u predivnom sjećanju. Evo kamo otputovati i super se zabaviti!


Pula
Samo kratka vožnja djeli vas od odličnog dočeka u Hotelu Pula 3*. Gurmani će posebno uživati u bogatom meniju popraćenim glazbenim programom do dugo u noć. 

Premantura

Nešto dalje od Pule čeka vas Hotel Premantura Resort 4* i bogati novogodišnji progam. Živa glazba, svečana večera u 5 sljedova i uz bogata tradicionalna jela oduševit će svakoga. Kako bi vaš romantiča odmor bio potpun, dostupan je i wellness te sauna, a dočekat će vas i piće dobrodošlice te voće i kolači u popodnevnim satima.


Solin

Kraljevski odmor uz zanimljiv doček priprema i Hotel President 5*. Predivno ukrašene sobe pružat će potpuni odmor, a osim poklona dobrodošlice očekuje vas svečani doček u hotelu. Zabavljat će vas Milan Terzo i bend, a guštat ćete i u meniju u 4 slijeda te šampanjcu u ponoć. Ostale dane uživajte u wellness i SPA sadržaju hotela te kasnom doručku nakon lude novogodišnje noći.

Selce

Još jedno novogodišnje putovanje kraj mora čeka vas i u Hotelu Katarina 4*. Paket uključuje 2 noćenja s polupansionom i doček Nove godine 31.12. uz živu glazbu i svečanu Silvestarsku buffet večeru, čaša pjenušca u ponoć i party uz živu glazbu za reprizu Nove godine 1.1. Za one željne mirnog opuštanja uključeno je korištenje jedinstvene Katarina SPA zone i wellnessa - korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i jacuzzija.


Slovenija

Ako ste se zaželjeli putovanja izvan naših granica, susjedna Slovenija i Rimske terme savršeni su izbor. Birajte između 2 noćenja u Hotelu Zdraviliški dvor 4* ili 2 ili 3 noćenja u Hotelu Rimski ili Sofijin dvor 4*. U oba slučaja očekuje vas ALL INCLUSIVE ZABAVA sa DJ-em u Kavani princese Viktorije (grickalice, hladno predjelo, glavno jelo, deserti, piće: vino, pivo, domaće rakije, sok, penjušac, soft drinks) - novogodišnja večera u Restauranu cara Ferdinanda, novogodišnje iznenađenje, mogućnost kasnog doručka, kupanje u bazenskom kompleksu i svašta još!

Uđite u 2023. s dragom osobom u lijepom okruženju kako bi vam cijela godina bila vesela i uspješna. Želimo vam sve najbolje!

  Prethodni članak Sljedeći članak