ECDL

Digitalna osobna karta današnjice koja zlata vrijedi

European Computer Driving Licence u Hrvatskoj poznata kao Europska računalna diploma je potvrda o stečenim vještinama  informatičke pismenosti, kojom osoba dokazuje poznavanje rada na računalu prema ECDL normama.Nacionalni nositelj ECDL licence u Hrvatskoj je Hrvatski informatički zbor (HIZ).

Svijet u kojem danas živimo je izrazito konkurentan. Kroz sve sfere i kroz sve male pukotine i žilice tog "nabrijanog" metabolizma koje se naziva društvo. Kapitalističko društvo s danas prilično uzdrmanom gospodarskom i socijalnom slikom, a koja se osjeti i kod nas, dovela je do zatvaranja tvornica, tvrtki, ureda i obrta. 

ponudadana, ecdl

Masa ljudi ostala je bez posla, dok ga drugi pak ne mogu pronaći. Da stvar bude apsurdnija, ali opet nekako shodna situaciji - posao ne mogu pronaći mahom mladi, akademski obrazovani ljudi. Radnih mjesta nema puno, a i ona koja se otvaraju u svojim traženim opisima zahtijevaju čitavu paletu vještina, znanja i poslovnog iskustva. Upravo zbog te konkurentnosti, bitno je da kontinuirano ulažete u sebe.

ponuda dana, ecdl

Učite, svladavajte i stječite nove vještine i znanja. Cijeli život učimo, taj proces ne prestaje. U današnjem svijetu, osobitno poslovnom, poznavanje rada na računalu, presudno je i izrazito važno. Stjecanje ECDL diplome pametno je ulaganje u sebe i svoju budućnost i svjedoči o vašem suverenom vladanju računalom koje je neophodno u poslovnom svijetu.

Podrazumijeva da ćete brže i efikasnije izvršavati zadatke te posjedovati znanja kako koristiti različite alate za izradu prezentacija, tabličnih izračuna, formula i ostalih vještina.  
Ovo međunarodno priznanje informatičke pismenosti u vašem CV - u, svakako će pomoći u nemilosrdnoj borbi u areni velikog broja nezaposlenih.

  Prethodni članak Sljedeći članak