Zdravi zubi

Osmijeh od milijun dolara :)

Lijep osmijeh otvara sva vrata, kažu. I dobro kažu.  U većini situacija, osmijeh je puno bolja varijanta od ozbiljnosti, uštogljenosti ili bilo kojeg izraza lica koji podsjeća na tužno pače. To je moćno oružje i odlično je ako ste općenito srdačna osoba kojoj je osmijeh na licu prirodno stanje.

Poslovni sastanci, druženje s prijateljima ili samo rješavanje kojekakvih svakodnevnih situacija proći će puno brže i ugodnije uz osmijeh na licu na koji ljudi „s druge strane“  pozitivno reagiraju. Lijep osmijeh podiže samopouzdanje te utječe na bolju komunikaciju među ljudima.

 ponudadana

Kad se smijemo, ne smiju se samo usta i zubi, već oči i svaka bora i pora na vašem licu otkrivajući ono što svaka individua nosi „iznutra“.  Međutim, lijep osmijeh na prvom mjestu podrazumijeva lijepe zube, logično. Ta ljepota je kao i u svakom drugom kontekstu širok pojam i ostaje u oku promatrača. Tako ni blještavo bijeli, savršeno poredani  i jednaki  zubi nisu generalno ogledni primjerak savršenog osmijeha. 

ponudadana, zubi

Ljepota (i prirodnost) ogleda se u malim nesavršenostima. Najbitnije je da vodite brigu o zdravlju i higijeni usne šupljine. Redovni odlasci stomatologu svakih pola godine te pravilno četkanje zubi,  osnova su dobrog osmijeha. 

A dalje, za sve ostale tretmane gdje vam priroda nije pomogla, nego vam je ponešto i uskratila, postoji niz estetskih tretmana za dobivanje blistavog osmijeha sa izbjeljivanjem na prvom mjestu. Niz ponuda koje su vam svakodnevno na izboru kod renomiranih stručnjaka stomatologa, pomoći će u dobivanju tog blistavog osmijeha.

  Prethodni članak Sljedeći članak