Božićna darivanja ne moraju biti skupa, donosimo ideje za poklone do 100 kn!

Ovih blagdana oduševite drage ljude svih generacija i to za malo novaca

Iako su nadolazeći blagdani razlog za veselje većini ljudi, moramo priznati da su isto tako opterećenje za budžet. Bez obzira koliko puno ili malo planirate slaviti ili ugostiti druge, zasigurno ćete potrošiti više novaca nego inače. I dok bit blagdana svakako nisu pokloni, svi se radujemo sitnici “pod borom” ili lijepom gestom dragih ljudi.



Kako volimo primati, volimo i davati, stoga je sada pravo vrijeme za odabrati najbolje božićne poklone. Što čini poklon “najboljim”? Namjera koja stoji iza njega! Ove ideje pokazat će da ste mislili na osobu koju darujete, a ujedno nećete značajno opteretiti budžet, posebice ako imate puno osoba na svom darovnom popisu.

Personalizirane puzzle
Idealan poklon za zaljubljene, ali i kada ne znate što pokloniti mlađoj populaciji. Čak i ako nemate sliku, lako je možete preuzeti sa društvenih mreža osobe koju darujete i tako pripremiti baš pravo iznenađenje! Za partnera odaberite one u obliku srca, a za drage osobe klasične ili magnetne.


Personalizirani zidni kalendar

Ima li boljeg poklona od onoga koji će potrajati cijelu godinu! Odvojite malo vremena i odaberite omiljene fotografije te darujte obitelj, prijatelje ili kolege zaista unikatnim poklonom. Većina ljudi voli kada pokloni "ne sakupljaju prašinu" već su i korisni, a kalendar to zaista jest. Odličan odabir za bake i djedove, kolege pred mirovinu, uspomena na zajedničko putovanje i bilo koju drugu prigodu, posebice ako se "poklapa" s božićnim razdobljem.


Personalizirana šalica

Još jedan koristan poklon za koji se nitko ne bi bunio da ga dobije. Uljepšajte svako jutro osobi za koju znate da rado pije kavu ili čaj. Uz poseban citat ili fotografiju koju će rado gledati uz mirne rituale i omiljeni napitak. 

Personalizirana podloga za miš

Osim vlastite fotografije, one od unuka ili kolega, još jedna dobra ideja za ovaj poklon je i omiljeni lik iz crtića, filma, video igrice. Tome će se posebno veseliti tinejđeri za koje i sami znate koliko je ponekad teško naći poklon. Gotovo svi koristimo laptop ili računalo na dnevnoj bazi pa zašto onda ne pokloniti omiljenu novu podlogu!

Fotografija na platnu

U doba kada više nitko ne izrađuje fotografije vi napravite  upravo suprotno i to na velikom kadru! Fotografija na platnu prekrasan je dodatak svakom domu, posebice ako odaberete neku posebnu fotografiju. To može biti ona s prinovom, s vjenčanja, posebnog putovanja ili obiteljski portret. Može biti i zabavna večera s prijateljima ili bilo koja druga prigoda za koju želite da je osoba zavijek pamti u obliku fotografije na platnu.


Masaža

Ako biste ovih blagdana radije poklonili iskustvo umjesto neke stvari, onda neka to bude iskustvo potpunog opuštanja! Nema boljeg načina da pokažete dragoj osobi kako mislite na njihovo zdravlje od toga da im poklonite ono što će ga poboljšati. Poklon voucher za masažu idealan je za poklon i za muškarce i žene, bliže i dalje poznanike jer znate da će ga zasigurno iskoristiti.

Tečaj stranog jezika

Kada pričamo o korisnim poklonima, tečaj stranog jezika svakome je dobro došao. Posebice ako je online pa sami mogu birati tempo i termine. Odaberite voucher s kojim mogu birati između više stranih jezika kako biste bili sigurni da će im tečaj zaista služiti.

  Prethodni članak Sljedeći članak