Kamo za vikend, 8. - 10.3.2019.

Last minute planovi za vikend :)

Još niste sigurni kako i gdje provesti vikend? Ne brinite, mi imamo puuuuno ideja :)

U nastavku vam nudimo 10 opcija što raditi ovaj vikend.


1. Porderone i sajam cvijeća
Ako ste propustili ovu ponudu prošli vikend, ovaj onda nikako ne smijete :) Vikend provedite okruženi cvijećem i mirisom proljeća. A počastite se i dobrim shoppingom u outletu Doria.
Pogledajte ponudu Putničke agencije Autoturist - Park.

2. Postojnska jama i Ljubljana
Ovu subotu otkrijte podzemni svijet poznate spilje i posjetite mističan Predjamski dvorac. Postojnska jama jedna je od najpoznatijih na svijetu, čije je dužina impozantnih 21 km i nevjerojatno je bogata špiljskim ukrasima, podzemnim životinjskom svijetom te tragovima ljudskog života.
Pogledajte ponudu Smart Travela.





3. Muzej automobila
Posjetite Muzej automobila Ferdinand Budicki koji je značajan za Grad Zagreb.  Osim svojih osnovnih izložaka: starodobnih automobila, motora i bicikala u prostoru održava mnogobrojne tematske izložbe fotografija, tehničke radionice, predavanja i tribine, restauracije, projekcije filmova te druge manifestacije koje su povezane s predstavljanjem, učenjem i promoviranjem stopetnaest godina automobilističke kulture u Hrvatskoj.
Pogledajte ponudu

4. Jahanje
Nedaleko Zagreba možete uživati u 2 sata druženja s plemenitim životinjama. Povedite i klince koji će uz iskusne trenere naučiti osnove jahanja i jednostavno se zaljubiti u ove predivne životinje.
Pogledajte ponudu kluba Kairos.

5. Paragliding
Ako ovaj vikend želite zapamtiti zauvijek, onda se definitivno morate odlučiti za paragliding! Uživat ćete u adrenalinu i ptičjem pogledu:) A u cijenu su uključene snimka i fotke lete. 
Pogledajte ponudu Sky Riders cluba.

6. Tečaj plesa
Počnite sada i u mjesec dana savladajte plesove koji su danas vrlo popularni. Sezona svadbi počinje, nećete valjda cijelu noć sjediti za stolom? :)
Pogledajte ponudu Plesnog centra Elite.




7. Minigolf
2 sata čiste zabave za 4 osobe. Skupite ekipu i zabavite se uz svijetleći golf! Sigurni smo da će vas oduševiti :)
Pogledajte ponudu Zagrebačkog minigolf saveza.

8. Predstava "Pivo"
Nedjelju provedite u kazalištu i zabavite se uz urnebesnu komediju o odnosu oca i sina tijekom šezdeset godina u izvedbi Zlatka Ožbolta i Jakova Gavrana. 
Pogledajte ponudu Teatra Gavran.

9. Najslasnija rebarca
Na dan žena iznenadite svoju dragu osobu i odvedite ju na najslasnija rebarca koja ćete ikad probati! Bolji poklon od hrane ne može :)
Pogledajte ponudu Spare Ribs Grilla. 

10. Fotkanje
Ovaj vikend povedite obitelj na photosession i napravite predivne fotke koje će zauvijek krasiti vaš dom. 
Pogledajte ponudu studija Fotić Vila. 


  Prethodni članak Sljedeći članak