3 pravila uz koja ćete zablistati na bilo kojoj svečanosti

Usput saznajte kako osvojiti bogati BEAUTY PAKET

Svibanj najčešće otvara sezone za brojna slavlja poput vjenčanja, krizmi, pričesti, a i rođendana. Prilika je to da zablistamo u izdanjima koja ne nosimo svakodnevno, a uz ove trikove ostavit ćete WOW dojam!


Manje je više

Bilo da se radi o outfitu ili make up-u, pravilo "manje je više" itekako će vam služiti. Primjerice, ako odaberete top sa šljokicama ili šarenim uzorcima, onda neka hlače ili suknja budu neutralniji. Isto tako, odlučite li se na duboki dekolte pripazite da je donji dio outfita zatvoreniji. Kod šminkanja, birajte naglasiti oči ili usne jarkom bojom, a ostatak prilagodite neutralnijim tonovima. Uključuje li vaša odjevna kombinacija statement nakit, onda neka torbica bude jednostavnija ili obrnuto. 

Ne slijedite trendove

Kada je neki odjevni komad ili stil kao takav u trendu, normalno je da i sami želimo biti dio toga "hypea". No, ako to nije ono što biste inače odabrali za sebe ili vam ne stoji onako dobro kao što bi trebalo, radije se odlučite za drugu kombinaciju. Za muškarce je zlatno pravilo svečanog izgleda - tailor made odijelo, a za žene priča nije puno drugačija. Naime, birate li haljine, kombinezone i slično koji krojem i bojama odgovaraju vašoj figuri postići ćete pravi wow efekt. 

Budite praktični

Neki misle da praktičnost i blistavost ne idu "pod ruku". Mi ćemo dodati: ako osim sjajnog izgleda želite i sjajnu zabavu, onda je važno, birajući outfit, razmišljati o praktičnoj strani također. Ljetni mjeseci obično uključuju vanjske zabave, a ukoliko se ne radi o večernjem slavlju, velika je šansa da će vam biti vruće, a sunce će pratiti svaki vaš korak. Stoga birajte laganije, prozračne materijale, a frizuru dignite od vrata. Birajte otporniji make up i sa sobom imajte puder u prahu, dezodorans i slične pomoćnike za "beauty popravke". 


Osvojite beauty paket za posebne prilike!

Bliži vam se vjenčanje, maturalna, krizma ili neki drugi poseban događaj? U suradnji sa Studijom ljepote Manuela pripremili smo vam Beauty paket za posebnu prigodu! Paket uključuje frizuru, šminkanje i trajni lak, a detalje pronađite na našoj Facebook i Instagram stranici.

  Prethodni članak Sljedeći članak