Trajni lak

Manikura koja traje tjednima

Manikura koja traje danima, tjednima, pa čak i mjesec dana? Nije li to san svake žene? Život bez rašpanja noktiju, uništavanja noktiju, uz boju visokog sjaja i prirodan izgled.
Ako želite nokte održati što prirodnijima i urednima neko duže vrijeme, svakako probajte trajni lak. Za razliku od geliranja noktiju, ovaj postupak traje puno kraće. Trajni lak ima odličan sjaj, traje duže od običnog laka, daje prirodan izgled noktiju, nanosi se u samo 1 ili 2 sloja i jednostavno se skida.

 
Kod samog postupka koristi se bazni sloj, trajni lak i završni sloj te se nokti suše u lampi. Najprije se ukloni višak kožice na noktima, uređuje se oblik nokta, zatim se stavlja prvi sloj. To je baza koja čuva naš nokat da ne požuti. Nanosi se odabrana boja i na kraju sjaj koji čuva slojeve boja. Nakon svakog od navedenih koraka nokte stavljate u lampu na sušenje.


Lak se skida otopinom ili acetonom za skidanje trajnog laka. Trajanje trajnog laka na noktima je minimalno 2-3 tjedna. No to isključivo ovisi o brzini rasta vaših noktiju. 

Prednost trajnog laka je što se površina nokta ne uništava. To je manikura bez rašpanja noktiju, ne uništava se pločica nokta, a nokti su savršeno nalakirani. Boja ne puca, lak se ne skida i nokti se ne listaju. S trajnim lakom možete bez brige obavljati sve poslove bez straha da ćete ga skinuti.

Bilo da idete na svečani događaj ili posao zahtjeva od vas da ste stalno dotjerani ili vam se jednostavno ne da stalno lakirati nokte, trajni lak je definitivni "must have".

I, koju boju birate za ovu jesen? :)

  Prethodni članak Sljedeći članak