Lash lift tretman

Tretman koji očima daje zavodljiv i otvoren pogled

Isprobajte najnoviji svjetski hit uvijanja, bojanja i njege trepavica kojim se postiže efekt uvijenih, tamnijih i ljepših trepavica. Priuštite si trepavice o kojima ste oduvijek sanjale :)

Idealan je za sve ljubiteljice prirodnog izgleda!
Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice. Žene su uvijek u potrazi za savršenom maskarom, za boljim uvijačem pa se na kraju ipak odlučuju ugraditi umjetne trepavice. Ukoliko se želite svakog jutra buditi s lijepim trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru, lash lift tretman je odličan izbor a oči će izgledati prirodno i otvoreno. 

lash lift

Tretman je namijenjen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača, maskare i ekstenzija, za one koje žele “odmoriti” trepavice od maskare i ekstenzija a odličan je i za osobe čije su trepavice guste i teške pa ne mogu ostati zavinute niti nakon uvijača trepavica niti nakon nanošenja maskare. Lash lift je odlična stvar i za žene koje imaju svijetle trepavice jer se one tijekom tretmana bojaju te se time ističu i dobivaju na izražajnosti. Ovaj tretman podizanja trepavica produljuje i popunjava vaše prirodne trepavice bez ugrađivanja umjetnih. 

Sam proces tretmana je vrlo jednostavan i kraći od ugradnje ekstenzija trepavica. Na početku tretmana trepavice se prvo očiste od nečistoće i šminke. Na gornji kapak lijepi se silikonski jastučić pomoću kojeg se trepavice izvrću prema gore. Na trepavice se nanosi keratin uz pomoć kojeg one postaju duže, tamnije i gušće. Rezultati su vidljivi odmah. Trajanje ovog tretmana može biti i do dva mjeseca, a sve ovisi o prirodnom životnom vijeku naših trepavica koji iznosi između 30 i 60 dana. 

Uz stalne nove tretmane i načine uljepšavanja trepavica, maskara polako odlazi u zaborav. Odlučite se za novu lash lift metodu i budite se s lijepim i uvijenim trepavicama.

  Prethodni članak Sljedeći članak