Provedite ljetovanje u mobilnim kućicama koje nude hotelski komfor u doticaju s prirodom

Donosimo TOP 6 mobilnih kućica u kojima su odmor i mir zagarantirani :)

Ako ljetovanje planirate u zadnji čas, ne morate brinuti. Mi Vam donosimo TOP 6 smještaja mobilnih kućica koje su sve traženiji smještaj u turizmu.


Ono što mobilne kućice pružaju za razliku od klasične hotelske sobe ili apartmana je doticaj s prirodom.

Osjećaj kao kod kuće i miris mora samo su dodatni elementi koji Vas trebaju potaknuti da isprobate ljetovanje u takvom turističkom objektu.

Tražite li komfor, možda dvije kupaonice i kuhinju pa čak blizinu mora i prirodu, onda su mobilne kućice idealan izbor. U mobilnim kućicama naći ćete sve što trebate za vas i vašu obitelj. Uz to većina njih ima sadržaj za one najmanje, ali i veliki mogu uživati uz čašicu vina i gledati zalazak sunca.

Ako smo u vama probudili interes i već maštate o takvom odmoru, onda pogledajte naših 6 mobilnih kućica koje vrijedi posjetiti :)

☀ Glamping Village Terme Tuhelj 5*

Daleko od gradske vreve, u neposrednoj blizini vodenih atrakcija i kulturno-povijesnih znamenitosti Hrvatskog zagorja, smjestio se Glamping village Terme Tuhelj. Intimnost isprepletena s luksuznim doživljajem otkriva fuziju glamuroznog smještaja u prirodi koji će Vam omogućiti da doživite nesvakidašnji odmor u mobilnim kućicama s visokih pet zvjezdica. Pogledajte našu ponudu koja uključuje luksuzan odmor sa stilom uz noćenje za do 6 osoba u mobilnim kućicama uz korištenje wellnessa i bazena Vodenog svijeta od 1.300 kn!

☀ Poseidon Mobile Home Resort 4*

Poseidon Mobile Home Resort smješten je u priobalnom dijelu Makarske jednog od najljepših turističkih odredišta naše obale, zadivljujući pogled na Jadransko more ispred sebe i riječima neopisiv pogled na vrhove planinskog masiva Biokovo, neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom. Pogledajte ponudu 2 ili 5 noćenja za 4 osobe s uključenim doručkom u mobilnim kućicama Poseidon Mobile Home Resort 4* već od 2.219 kn! ili Nezaboravan ljetni vikend u prekrasnim mobilnim kućicama Poseidon Mobile Home Resort 4* uz 2 noćenja za 4 osobe s uključenim doručkom za 1.109 kn!

☀ Kamp Rehut 4*

Mobilne kućice kampa Rehut zajedno sa svojim uređenim okolišem proglašene su, od strane medija i gostiju, "glampingom" - glamuroznim kampiranjem u svakom smislu. Svakoj se kućici prilazi putem popločenih stazica i stubišta kojima vas prate voćke i ljekovito bilje. Ispred kućica su prostrane natkrivene terase, izrađene od prirodnog drveta, namještene tako da se na njima može blagovati ili opušteno čitati knjiga ležeći u hladu. Od ranoga jutra pa sve do zalaska sunca sa svake terase pruža se prelijep pogled na okolinu, bilo na okolna gorja ili na more, ali uvijek na autohtonu murtersku prirodu te pitomu i divlju u isto vrijeme. Pogledajte našu ponudu koja vrijedi do kraja ljetne sezone, a uključuje 2, 3 ili 5 noćenja za 4 osobe već od 1.180 kn!


☀ Belvedere Camping & Apartments

Mobilne kućice “Belvedere” nalaze se u Dalmaciji, u turističkom mjestu Seget Vranjica. Na iznimno su atraktivnoj lokaciji, u hladu borove šume okruženi mediteranskim zelenilom, udaljeni samo 5 km od Trogira – grada pod zaštitom UNESCO-a. Mobilne kućice su smještene u južnom dijelu turističkog kompleksa, odakle se pruža predivan pogled na otoke. S obzirom na to da je srednja Dalmacija jedno od najšarmantnijih mjesta na  Jadranu s kristalno čistim morem, blagom klimom i bogatom poviješću, sigurni smo da će vas boravak u našim mobilnim kućicama oduševiti i pružiti vam nezaboravno ljetovanje. Pogledajte našu ponudu za cijelu obitelj koja uključuje 3 ili 5 noćenja u Superior ili Standard mobilnim kućicama za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina od 3.690 kn!

☀ Kamp Brioni

Mobilne kućice Kampa Brioni udaljene svega 200 m od plaže, nude Vam priliku da provedete savršeni odmor u prirodnom okruženju. Osim samog smještaja unutar autokampa nude se i brojni drugi sadržaji: trgovina prehrambenim artiklima, kiosci za prodaju tiska, voća i povrća, rekvizita za plažu i suvenira, svježeg kruha, peciva i kolača, restoran s terasom 40 m od morske obale, dva caffe-bara, sportskim terenima, iznajmljivanje rekvizita za more, mjenjačnice, telefonske govornice, internet kutak, ronilački klub. Pogledajte našu ponudu za 2 ili 7 noćenja za do 6 osoba u basic mobilnim kućicama od 592 kn!   
ili

☀ Kamp Porat

U kampu se nalazi 16 mobilnih kućica, koje imaju 24 m2 s dvije odvojene spavaće sobe, kupaonicom i odvojenim toaletom, prostranim dnevnim boravkom i potpuno opremljenom kuhinjom. Mobilne kućice pružaju nevjerojatan komoditet. Parkirno mjesto za automobil nalazi se pored mobilne kućice. Pogledajte našu TOP ponudu za 2 ili 5 noćenja u standard mobilnim kućicama za 4+2 osobe u samom centru otoka Paga, smještene tik do mora od 1.117 kn!






  Prethodni članak Sljedeći članak