Vikend za pamćenje - adrenalinske i rekreacijske avanture

Začinite svoj vikend mrvicom avanture uz ove TOP ponude!



Znate kako kažu, postoje dvije vrste ljudi, oni ovisni o adrenalinu i oni koji više uživaju u ispijanju koktela u hladu. 

Bez obzira da li se identificirate s jednima ili drugima, to nikako nije isprika da preskočite ovaj popis aktivnosti. Idealan za bijeg od svakodnevne monotonije, gradske vreve i užurbanosti!

Rafting, quad ili adrenalinski parkovi, samo su dio atraktivnih aktivnosti kojima možete uljepšati svoj vikend u ovim vrućim, ljetnim danima!


Možda ste oduvijek htjeli osjetiti čaroliju ptičje aktivnosti i okušati se u paraglidingu ili samo istražiti prirodu vozeći se quadom kroz prostrane šumske putove. Kako god, vjerujemo da ćete ovdje pronaći savršenu zabavu za sebe :)



Prava avantura u nebeskim visinama koja će vas ostaviti bez daha. Lokaciju na području Hrvatske ili Slovenije birate sami, a sve ostalo je osigurano. Da bi ovo iskustvo dugo ostalo u sjećanju, tu je i videosnimka leta uz selfie!



Čista navala adrenalina uz nezaboravan spust 64 kilometara dugom rijekom Mrežnicom koju krase 93 sedrene barijere te desetci slapišta. Oprema za rafting i vodstvo iskusnog skipera je osigurano, a vi samo ponesite kupaći kostim, rezervnu obuću i odjeću te višesatna zabavna može započeti!


Ako ste više ljubitelj planinskog krajolika, Cetina je prava opcija za Vas. Skiper s iskustvom, prijevoz od Omiša do start mjesta, oprema, osvježavajući desert i sok te CD s videom i slikama cijelog iskustva. Definitivno vikend za pamćenje!

Za sve one koji više vole čvrst oslonac pod nogama, ali ovaj put pod kotačima, donosimo pravu quad avanturu. Očekuje vas vožnja preko livada, kroz šume i off-road puteve uz pratnju osposobljenih vodiča te uključenu kompletnu opremu. Vrhunska zabava za sve željne adrenalina, zar ne?





Roping poligon, divovska ljuljačka i tomahawk sjekire? Ili sve to, PLUS, streličarstvo i zračna puška? Zvuči dobro? Ma zvuči odlično!


Top Gun, Space Rocket, Sea Hole samo su neki od naziva vodenih spustova s mnoštvom svjetlosnih i zvučnih efekata. Nadalje, tu su i bazeni koji nude puno više od rashlađivanja i prostora za rekreativno plivanje, oni su mjesto zabave, mjesto gdje se uz hidromasažu, valove i mnoštvo drugih sadržaja možete opustiti i zabaviti, bez obzira odabirete li male ili velike dubine. Drugim riječima, savršen odmor za cijelu obitelj!


Zabava za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Cjelodnevna ulaznica za sve atrakcije parka, uživajte u tematskim vožnjama po odabiru: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad. Ako ste ipak za malo manje adrenalina tu su za vas  mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri iz raznih dijelova svijeta. Također u sklopu parka možete uživati i u raznim koncertima. 


PAINTBALL 

150.000 m2 čiste zabave uz 200 kuglica i kompletnu opremu, osjetite navalu adrenalina i doživite nezaboravno iskustvo.


Za sve one željne aktivnog odmora donosimo još malo vodenih avantura. Prekrasna rijeka Gacka nudi pregršt raznolike flore i faune. Zaveslajte i istražite 8 km dugu rutu te uživajte u druženju s najdražima na potpuno drugačiji način.


Antistress terapija za sve ljubitelje životinja i prirode. Nije vam potrebno nikakvo iskustvo, treneri i oprema su osigurani, a na vama je samo da se u potpunosti stopite s prirodom i ovom plemenitom životinjom.


Ako ste ikada sanjali o letu kroz prekrasnu prirodu, dok se ispod vas nalazi primamljiva rijeka u koju se samo poželite spustiti, ovo je savršena prilika! 70 km/h uz Zip-line dug 300 m čine se kao savršena prilika za ispunjenje snova.

Autor: Ema Buković


















  Prethodni članak Sljedeći članak