Ljetovanje bez brige uz ALL INCLUSIVE top ponude :)

Zabava za cijelu obitelj!

 Od mora do toplica, za svakog ponešto!

Ako vam je želja otići na godišnji odmor i doslovno ne raditi ništa osim uživati u obilju atraktivnih sadržaja, animacija i pravih obiteljskih trenutaka, donosimo vam TOP ponude na izbor :)




 

1. HOTEL MORENIA - MAKARSKA RIVIJERA

Prava obiteljska ponuda u pravom obiteljskom hotelu. Buffet doručak, ručak, večera, poslijepodnevni snack, neograničena konzumacija pića, 3 vanjska bazena, dječji klub i mnoštvo drugih sadržaja čekaju na vas!


Ako ste više ljubitelj otoka, Labranda Senses Resort pravo je mjesto za odmor. Suvremeno dizajniran hotel obiluje aromatičnim borovom šumom i mediteranskim biljem. Sobe su moderno dizajnirane s prirodnim bojama i sofisticiranim detaljima. A uz idilu interijera i eksterijera tu je i pregršt sadržaja kako za djecu tako i za odrasle. 


Smješten na prekrasnoj lokaciji uz promenadu i u okruženju borove šume, svega 50 metara od mora i centralne plaže, samo 200 m od centra Baške Vode, hotel Horizont 4* je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka. Buffet doručak, ručak, večera, korištenje unutarnjeg i vanjskog slatkovodnog hotelskog bazena, neograničena konzumacija pića uz obroke, besplatan parking ispred hotela samo su neki od sadržaja u ponudi. 



slika 1


Za sve one koji više preferiraju unutrašnjost i bazene, Terme Tuhelj nude vam odmor po mjeri. Hotel se nalazi uz same terme te je podzemnim hodnicima povezan sa Svijetom sauna i unutarnjim bazenima Vodenog planeta, a all inclusive usluga pregršt sadržaja u bazenima Vodenog planeta, Wellnesu Termalija i Termalnom parku Aqualuna, bogati Well doručak, lagani buffet ručak, večeru sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta, obiteljski mini golf, obiteljsku saunu, obiteljski izlet (Krapina, Zoo Zagreb, Veliki Tabor) i još mnogo toga. 


Ako je za vas bezbrižno ljetovanje, odmor koji uključuje i organizirani prijevoz ovo je prava ponuda za vas. Samo 350 metara od glavne biogradske plaže Soline nalazi se Hotel Adria 3*. 8 noćenja uz puni pansion, korištenje vanjskih bazena te turistička animacija za djecu i odrasle 6 dana u tjednu uz prijevoz turističkim kombijem s vaše adrese. I više nego odlično!










  Prethodni članak Sljedeći članak