Ljetovanje s psima

Pravi vau odmor s vašim šnjofavcem

Donosimo vam savjete za bezbrižan odmor s kućnim ljubimcima i najljepše dog friendly plaže za pobjeći od ovih pasjih vrućina! ;)


Za sve ljubitelje malih četveronožnih šnjofavaca nezamislivo je otići na ljetovanje bez ljubimca. Kako bi cijela procedura prošla bez velikih briga i stresa donosimo vam par savjeta.  

Prije puta posjetite veterinara koji će provjeriti je li vaš pesonja zdrav i dati vam zeleno svijetlo za put. Kada ste to obavili, pobrinite se da ponesete dovoljno hrane za ljubimca, a dobro je i spakirati mu najdražu dekicu, onu napola izgrizenu kost ili medeka kojeg nosi po svuda kako biste umanjili šok putovanja i nepoznatog mjesta. ;) 

Nakon što ste se odlučili za ljetnu destinaciju, provjerite je li ista šnjof approved. "Dog friendly" plaže na kojima ljubimci mogu boraviti i kupati se bezbrižno više nisu tolika rijetkost, a svake godine ih je sve više na jadranskoj obali. 

Kamo otići i gdje smočiti cape, pročitajte u nastavku:

☀ Crikvenica, plaža "Podvorska" - Među najboljim plažama za pse u Hrvatskoj 

☀ Zadarska županija, plaža na Putu Škurmice - Nedavno uređena plaža za pse u Privlaci

☀ Rovinj, plaža za pse u uvali Lone - Rovinj ima nekoliko lijepih plaža za pse s puno hlada, obzirom da su prilično šumovite. Nije velika, ali je lijepa šljunčana plaža s prilazom u more 

☀ Rijeka - Kantrida, Brajdica i Kostrena


☀ Krk - plaža Koralj, uvala Dražica, Šilo, Baška, Njivice 

☀ Cres - kod kampa Kovačine, kod ACI Marine Cres i kod naselja Gavza 

☀ Split - sjeverozapadni dio Kašuna, zapadni dio Kašteleta, prostor Kvadar na Žnjanu, Trstenik i Lumbarda ispod Pazdigrada iza 20h 

☀ Murter - Plaža Jezera 

☀ Vis - Komiža, pseća plaža


  Prethodni članak Sljedeći članak