Anticelulitna masaža

U službi borbe protiv celulita

Anticelulitna masaža potiče rad limfe, cirkulaciju i njome izbacujemo višak tekućine i toksina iz organizma. Upotrebom raznih eteričnih ulja i masažom „razbijamo“ masne stanice, a kao rezultat postižemo glatku, napetiju kožu.

Iako su već  brojne stranice poveće knjige ispisane na temu borbe s neugodnim neprijateljem ženskog tijela – celulita, nije uzgred napomenuti još neke od načina kako ga svladati. Nekada ne pomaže ni to i rezultati nažalost izostaju.  U tom slučaju priklanjamo se raznim metodama i anticelulitnim masažama koje su zbilja učinkovite u tom sizifovom poslu.

ponudadana, anticelulitna msaža

Ovaj tretman koristi se kao klasična metoda odnosno pomoć prilikom oblikovanja problematičnih zona na tijelu, a zbilja su rijetke žene koje ne vode bitku s celulitom, tim zakletim neprijateljem lijepe i zategnute ženske kože.

Dapače, sve veći broj vrlo mladih djevojaka ima problema s viškom masnih naslaga i celulitom. Kako bi rezultati bili vidljivi, morate se prepustiti rukama stručnjaka, obzirom da je za izvođenje anticelulitne masaže potrebna dobra praksa i kondicija što vam u mnogim kozmetičkim salonima i centrima iz naše baze zasigurno mogu pružiti. 

  Prethodni članak Sljedeći članak