Bajka zvana Trakošćan

Koja vam je sljedeća destinacija?

Trenuci savršenog opuštanja  nadomak Zagreba? Neka Hotel Trakošćan**** bude vaša sljedeća relax destinacija, a usput posjetite odmah pokraj Hotela predivan dvorac Trakošćan i otkrijte kakve zanimljive srednjovjekovne priče skriva.


Dvorac Trakošćan jedan je od onih koje, bilo da posjećujete prvi ili peti put uvijek otkrijete nešto novo. Više je razloga tomu, a važno je i spomenuti dio postave samog dvorca. Naime, postava koju danas možete vidjeti u dvorcu, stalna je čak od 1953. godine. Sami predmeti datiraju iz vremena od 15. do 19. stoljeća i razmješteni su u pojedinim prostorijama koje čine unutarnje cjeline. Jedna od poznatijih je i poveća zbirka oružja koja je svima zanimljiva. Inače, dvorac Trakošćan jedan je od rijetkih objekata u Hrvatskoj sa sačuvanom vlastitom građom, povijesno usko vezanom uz arhitektonski okvir i život njegovih vlasnika. 


trakoscan

Osim razgleda znamenitosti, bilo bi šteta ne prošetati predivnom netaknutom prirodom koja okružuje dvorac. Obližnje planine nude priliku za planinarenje, a razni putevi kroz prirodu izvrsni su za jutarnje trkače ili djecu željnu drugačije sredine od gradske. Tu je i jezerce kraj kojeg možete fotkati uspomene koje će trajati zauvijek. Trakošćan privlači sve generacije, a svaki posjet dvostruko vraća! Pridružite se tisućama zadovoljnih gostiju i otkrijte zašto se svi rado vraćaju! 

 Još jedna prednost ovog putovanja jer i Hotel Trakošćan**** koji se nalazi tik do dvorca. Osim simpatičnog i ljubaznog osoblja, ovdje vas čekaju udobno namještene sobe, ukusna hrana, a uz slasni doručak uživajte u neograničenoj konzumaciji kava, sokova, čajeva ili vode. Dan ispunite wellness uživanjem u bazenu, stres uklonite opuštanjem u sauni, a negativnu energiju izbacite fitnessom. Potom prošećite predivnom okolinom, doživite prirodu oko sebe i posjetite poznati dvorac Trakošćan! Hotel ima sunčanu terasu restorana s prekrasnim pogledom na dvorac Trakošćan. Besplatno privatno parkiralište je dostupno na licu mjesta. Sve sobe su klimatizirane, opremljene LCD televizorom i prostranom kupaonicom. Recepcija je na raspolaganju 24-sata. Uz hotel se nalaze i teniski tereni a područje je idealno za biciklizam. Ako se još dvoumite reći ćemo vam još i ovo - nema bolje trenutka nego SADA! Koga sve vodite?


  Prethodni članak Sljedeći članak