Depilacija voskom

Glatka i nježna koža :)

Tretman koji je uz osnovne higijenske tretmane možda najrasprostranjeniji, kako među ženama, tako i među muškarcima. Neželjene dlačice na tijelu noćna su mora i jednog i drugog spola

Postoji zbilja mnogo metoda kojima možemo ukloniti dlačice, s tim da su neke metode djelotvornije i dugoročnije, kao što je depilacija voskom. Uklanjanje dlačica voskom, hladnim ili toplim, privremena je metoda uklanjanja dlačica, ali za razliku od brijanja britvicom rastereti vas brige za bar tri puta dulji period. 

Prednost ove metode depilacije je što dlačicama treba duže vremena prije nego što ponovno izrastu, a nakon čupanja voskom rastu tanje i puno nježnije.  

ponudadana, depilacija voskom

Da bi krajnji ishod bio zadovoljavajući, za početak dlačice moraju izrasti najmanje pola centimetra kako bi se mogle ravnomjerno počupati. Nakon što se postigne željeno stanje, a ono obično dolazi nakon nekoliko početnih depilacija, tretman ponavljajte svakih 3 -5 tjedana.

Kako bi bili što zadovoljniji rezultatom, obavezno se obratite stručnom i profesionalno osoblju kozmetičkih salona koji će tretman depilacije voskom obaviti na najbolji (i najbrži) mogući način, a vas ostaviti zadovoljne i glatke, svilene kože.

  Prethodni članak Sljedeći članak