Gardaland - zabavni park za velike i male

Adrenalinska bomba za koju nikad nisi prestar

Ništa nas ne pokreće više od adrenalinskog kolanja žilama. Najveći rollercoasteri u Europi, lude vožnje, likovi iz bajki – sve to će vas podsjetiti kako je dijete u vama spremno na zabavu jednako kao i onda kad  su vas roditelji doslovno na silu morali tjerati u kuću iz parkova i dvorišta.

Uvijek zadrži dijete u sebi, uzrečica je to koje se pogotovo u današnjim vremenima teško pridržavati.  Osim što vrlo brzo postajemo svjesni kako je svijet manje – više okrutno mjesto, ponekad se on čini više kao scenarij za neku epizodu „Opstanka“. 

Potreban je jedan mali klik, jedan mali predah od svakodnevice da se smijehom i zabavom podsjetite kako su dječje godine - najbolje godine. Plešite kad god vam se za to pruži prilika, šećite po kiši, ljuljajte se s djecom, klackajte, gledajte crtane filmove ili se zaputite do Gardalanda!  :)


Gardaland


Gardaland je zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji. Broji tisuće posjetitelja godišnje, a turisti dolaze iz cijelog svijeta. Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Space Vertigo, Colorado Boat, Fuga de Atlantide – eto, to vam je za početak 6 razloga zašto je Gardaland nezaobilazno mjesto na mapi vječne djece.


  Prethodni članak Sljedeći članak