Masaža

Izrazito učinkovito sredstvo u otklanjanju stresa

Tegobe s kojima se svakodnevno susrećemo, neovisno o godinama, najčešće su one koje su nastale zbog načina života i nedovoljne brige i osviještenosti o kvaliteti istoga. 

Ustaljeni, sjedalački način života, pogrbljeno držanje ispred računala, nedovoljno kretanje ili loš madrac i jastuk na kojem svaku noć spavamo, doprinijet će razvoju kroničnih bolova i ukočenosti u vratnoj kralježnici ili leđima. 

Te tegobe nisu nimalo bezazlena pojava i iziskuju posvećenost i angažman kako bi iste, ako ne odmah eliminirali, onda bar ublažili. 

masaža

Jedna od jako učinkovitih terapija na tom putu uklanjanja spomenutih problema je svakako i masaža. Masaža se od davnih vremena prakticira kao terapija za ozdravljenje, kako fizičko tako i ono mentalno ili emocionalno. Pomaže u nizu tegoba kao što je recimo glavobolja, napetost i ukočenost mišića ili u smanjivanju stresa kojem smo svakodnevno izloženi. 

Masažom se preko kože djeluje na cijeli organizam  pa ona kožu čini mlađom i sjajnijom jer potiče cirkulaciju krvi i limfe pri čemu se štetne tvari izlučuju iz organizma. Učinci masaže dobri su i kod ukočenosti i bolova u zglobovima u kojima se masažom postiže bolja pokretljivost i gipkost. 

Na vama je naravno da odaberete onu koja vam je u datom trenutku potrebna i potražite neku od željenih masaža među ponudama koje smo dogovorili po sniženim cijenama samo za vas! :)

  Prethodni članak Sljedeći članak