Shockwave tretmani

Gubi li se i koliko centimetara nakon 3 dolaska?

Tretmani koji su se u posljednje vrijeme popularizirali su tzv. shockwave, a možda ste čuli i naziv "udarni val". Tretmanima se očekuje smanjenje gubitka obujma i do 3 cm.   Prvi prvom dolasku u salon djelatnice su  izmjerile obujam ruku, nogu, bedara, trbuha i stražnjice. Na kraju teksta navedeni su početni i završni rezultati mjerenja.

Pogledajte video i pročitajte iskustvo testiranja shockwave tretmana, možda vam pomogne i u vašoj odluci. Prvi tretman je trajao 20 -ak minuta i tretirala su se sva problematična područja.
Uređaj ima nekoliko vrsta programa koji se mogu koristiti zasebno ili u kombinaciji, ovisno o vašim željama. Ako imate celulita na nogama, a i masne naslage na području bedara i natkoljenica, za vas je program za celulit i masnoće. Ukoliko ste zadovoljni trenutačnom figurom i samo se želite zategnuti i smanjiti vidljivi celulit, upotrijebit će se takav program.
Prvi tretman traje 20 - ak minuta da se organizam prilagodi. Tretmani su gotovo bezbolni, lagano se može osjetiti pritisak samo na područjima s većom nakupinom dubinskog celulita. No, s većim brojem tretmana i ta područja postanu bezbolna.

Također, s većim brojem tretmana je i trajanje tretmana duže (do 45 minuta svaki), jer se koža već navikla pa se mogla tretirati duže.
Većina ljudi ima višak nakupljene vode u organizmu što rezultira smanjenjem obujma i do 3 cm, a kako bi se ovaj efekt nastavio, potrebno je poslije svakog tretmana piti sve više tekućine zbog izbacivanja toksina i vode iz organizma. Posebno se preporučuje čaj od koprive, maslačka ili peršina jer pomažu u izbacivanju viška vode iz organizma. Ako ste nedavno počeli i s većom fizičkom aktivnošću, ovi tretmani djeluju dubinski i na mišićno tkivo pa smanjuju upalu mišića.
MJERE:
PRIJE PRVOG TRETMANA:

Gornji dio trbuha – 84,5cm
Donji dio trbuha – 99cm
Bokovi - 112,5 cm
Desna noga – 63cm
Lijeva noga – 63 cm
Desna ruka – 31 cm
Lijeva ruka 33 cm
POSLIJE TREĆEG TRETMANA:

Gornji dio struka – 83,5cm
Donji dio trbuha – 92 cm
Bokovi – 110cm
Desna noga – 57cm
Lijeva noga – 57cm
Desna ruka – 30,5cm
Lijeva ruka – 30,5cm
ZAKLJUČAK - najviše centimetara se izgubilo u nogama. Djelatnice salona poručuju da ukoliko redovito vježbate, stvara se mišićna masa pa rezultati neće biti toliko u centimetrima koliko u smanjenju celulita, nakupljene vode i jačanju tonusa kože. One osobe kojima se da pripaziti na prehranu, ali im se ne da trenirati, veselit će primjetan gubitak centimetra, a za one koji uz to još treniraju dobit je višestruka!

  Prethodni članak Sljedeći članak