Top 5 instragram profila

Sve popularniji, ljepši i draži način viralnog komuniciranja

Polako, ali sigurno, instagram se prikrao u svijet digitalnog načina života kakav danas gotovo svi živimo. Vizualni sadržaj je ovdje potpuno u prvom planu i postao je zapravo najvažniji vid komuniciranja i bitan dio marketinških strategija. 

Odavno je Intagram svoju popularnost stekao preko Antlantika i u svijetu općenito, dok je kod nas taj proces išao malo sporije dok nije konačno "sazrio". Savršen je za sve one koji uživaju razmjenjivati fotografije i općenito vizualne, a odnedavno i audio sadržaje uz nezaobilazni i najbitniji alat umrežavanja na instragramu, a to su famozni hashtagovi. 
Hashtag omogućuje sinergiju sličnih ideja, načela i konverzacije i na taj način povezuje korisnike koji dijele takav, specifičan sadržaj.

1. Selena Gomez
Poznate "IT" djevojke iz svijeta svjetskog showbussinesa, međusobno se druže, vladaju instragramom i jedna drugu "skidaju" s trona popularnosti iz godine u godinu. 
Tako je prošle godine Taylor Swift skinula s trona Kim Kardashian, a sada je titula vladarice trenutno najpopularnije društvene mreže Instagram, pripala Seleni Gomez.
Selena ima nevjerojatnih 69,5 milijuna pratitelja, a njezin novi album odmah je zasjeo na sam vrh Billboardove liste najprodavanijih. Nekadašnja Disneyeva zvijezda je doslovno odrasla pred kemerama - gluma, reklame, pjevanje ... multitalent pravi. :) Sada je pjevanje njena primarna ookupacija, strast i zanimacija, a spotovi su danas prepuni seksipilnih i izazovnih scena. 

2. Murad Osmann - Follow me
Zapravo je vrlo vjerojatno da ste lutajući internetom naletjeli na fotke specifičnog izgleda, forme i simbolike, ali niste znali o kome se radi. Prije tri godine otvorili su svoj profil na instagramu i od tada zadivljuju svijet fotografijama  sa svog profila Follow me. Fotograf Murad Osmann i Natalija Zakarova mladi su ruski par koji putuje svijetom i fotografira se, ali svim fotkama je zajedničko to da je on fotkao nju pritom je držeći za ruku. Prati ga oko 4 milijuna followera koji se oduševljavaju serijom čudesnih fotografija s još čudesnijih i čarobnijih destinacija po svijetu, a sve s njegovom djevojkom u prvom planu, ali s leđa. Natalijino lice nećete vidjeti niti na jednoj fotki. :) Originalno, zar ne? Toliko da su mnogi parovi pokušali kopirati njihovu ideju i koncept, ali stvar je u tome da su kopije rijetko kad bolje od originala. :)

ponudadana, instagram

3. Girleat world  (@girleatworld)
Jedan posve neobičan, zanimljiv i živopisan profil koji promovira i u prvi plan stavlja hranu iz različitih dijelova svijeta, ali dočaranu i prenešenu na poseban način - slikanjem pejzaža i mjesta s kojih ta hrana dolazi. Najljepša, najukusnija hrana i vrhunske destinacije. Kakva predivna simbioza. :)

4. Ella Dvornik (iamella)
Ella je sada već prilično poznata faca u svijetu lifestyle bloga. Njeni profili na facebooku i instagramu imaju tisuće followera i jedna je od naših najpoznatijih predstavnica koje vladaju društvenim mrežama. Samo na instagramu ih je sedamdeset tisuća. Već odavno Ella je zamijenila zagrebačku adresu onom londonskom, iako ni u njemu ne boravi kroz cijelu godinu, nego putuje svijetom sa svojim zaručnikom i pritom objavljuje očaravajuće fotke s Dalekog istoka, arapskog poluotoka, ali i naše predivne male zemlje (koja je ruku na srce, jednako egzotična ostatku svijeta kao što je recimo nama Francuska). Osim fotkica s putovanja, Ella često nosi različite krpice ekipe s kojom surađuje i nerijetko preko nagradnih igara, natječaja ili tek tako iste podijeli sa svojim vjernovim followerima s kojima je jako umrežena. :)

5.  Lili Nguyen (thisisvenice)
Instagram je kao i ostale društvene mreže pun DIY (do it yourself) profila gdje možete vidjeti i naučiti svakakve vještine i pobrati par korisnih savjeta. Ovo je profil kreativne mlade umjetnice za izradu noktiju, geliranje, manikuru i sl. , uglavnom, ovo je svijet noktiju. Samo pokojim skrolom dobit ćete uvid u njezin svijet i ideju kako ukrasiti svoje noktiće, a da ne budu kopija ostalih manikura djevojaka oko vas. 

Imate li vi svoj instagram svijet? :)

  Prethodni članak Sljedeći članak