Top 5 You Tube kanala

Život na internetskoj slavi :)

Face koje su uspjele preko ovog servisa zaraditi, proslaviti se i živjeti "kao bubrezi u loju " bez nekog posebnog efektivnog rada ili kao ostali smrtnici tijekom fiksnog radnog vremena broje se u višeznamenkaastim brojkama. Pogledajte neke od njih.

1. Epic meal time
Jeste li kad gledali Jackass? E pa ovo vam je slično kao Jackass, samo se veže isključivo uz tematiku hrane. :) Epic meal time je kanadski youtube "kulinarski show" u kojem ekipa kemija malo ekstremne kombinacije po receptu -  samo trpaj! :) Uglavnom se radi o prevelikoj količini sira s još malo sira, mesnih proizvoda (s naglaskom na slaninu koja paše uz sve) i alkoholnih derivata. :) 

2. Jenna marbles
Ova zgodna plavuša ima, pazite sad - preko 16 milijuna sljedbenika na youtubu!! Jenna je jedna od najpoznatijih (evidentno) i najcjenjenijih mladih vloggerica u Americi! Na vrlo sarkastičan i crnohumoran način opisuje neke svakodnevne situacije, muško - ženske odnose i stereotipe. 

3.  Vice
Izvrsni dokumentarci o svemu, a obzirom da su o svemu, naučit ćete dosta stvari koje garantirano niste znali. :) Specijalnost im je od tema za koje se uvriježeno misli da su dosadne, zapravo ne samo da se misli, nego ruku na srce one to jesu, napraviti jako zanimljiv prikaz i pogled na iste. Ovi genijalci broje preko 6.5 milijuna pretplatnika na YouTubeu.

ponudadana, youtube

4. The Ellen Show
Ellen DeGeneres je američka glumica, komičarka i voditeljica planetarno popularnog talk showa The Ellen DeGeneres Show za koji je dobila više Emmyja. Također je i članica žirija za American Idol. Miljenica Amerike kako joj tepaju. Njezin show i ona sama imaju gotovo sveto značenje u životima amerikanaca (i šire).  Ovo je prvi show koji je proglašen najboljim već u prvoj sezoni, a istu nagradu osvajao je tri puta zaredom. U toku prve tri sezone show je dobio 25 Emmy nagrada. DeGeneres je poznata po tome što često pleše i pjeva sa svojom publikom na početku emisije i tokom reklama. Najveća auforija u studiju nastaje kad Ellen dijeli nagrade, a to je stalno :) Njezin You Tube kanal ima 15.251 315 milijuna pretplatnika. Pobijedi to. :)

5. The Voice, Usa
NBC - ev glazbeni tv spektakl koji je do sada pobrao dva Emmy-a i koji iz sezone u sezonu, a do sada ih je snimljeno 10, privlači ogroman broj natjecatelja, ali i fanova u cijelom svijetu. Show je postigao enormnu popularnost upravo zbog svog do tada neviđenog formata - sve se bazira samo i isključivo na vokalnim sposobnostima. Dakle 4 mentora,  a oni su redom mega popularni glazbenici i uzori natjecateljima koji se prijavljujuju, okrenuti su leđima samim natjecateljima i samo slušajući njihov glas tj. vokalne sposobnosti imaju mogućnost pritisnuti gumb koji okreće fotelju prema izvođaču što znači da ga želi u svom timu. Ovaj You Tube kanal prati čak 3 760 000 milijuna pretplatnika.

Možda vas je koji od navedenih kanala zaintrigirao? :) U svakom slučaju bespuća interneta, a osobito njegov veliki dio koji zauzima mega popularni You Tube, odvest će vas u čudne, zanimljive, bizarne, smiješne ....ili kako vam je već gušt, kutke viralnog svijeta. :)

  Prethodni članak Sljedeći članak