Trakošćan

Dušu dao

Zeleni bregi našeg Zagorja skrivaju pravo blago kulturno - povijesne ostavštine. Neki od najočuvanijih dvoraca iz davnih minulih vremena još uvijek ponosito stoje na istim mjestima gdje su stotinama godina ranije imali bitnu funciju. Trakošćan, Veliki Tabor i Oršić najpoznatiji su od njih. Zaputite se na ovo jedinstveno istraživanje po Hrvatskom zagorju :)
Hotel koji spaja tradiciju i suvremeni luksuz Smješten nadomak Zagreba, u svojoj ponudi nudi Wellness centar s bogatom ponudom masaža, saunama i unutarnjim bazenom. Saune su turska, finska i panoramska finska s pogledom na dvorac koji je udaljen svega 8 minuta lagane šetnje. Hotel ima sunčanu terasu restorana s prekrasnim pogledom na dvorac Trakošćan. 



trakoscan


Sve sobe su klimatizirane, opremljene LCD televizorom i prostranom kupaonicom. Recepcija je na raspolaganju 24-sata. Uz hotel se nalaze i teniski tereni a područje je idealno za biciklizam. Besplatno privatno parkiralište je dostupno na licu mjesta.


Osim uživanja u hotelskoj ponudi predlažemo i posjet poznatom Dvorcu u neposrednoj blizini Hotela. Dvorac Trakošćan jedan je od rijetkih objekata u Hrvatskoj sa sačuvanom vlastitom građom, povijesno usko vezanom uz arhitektonski okvir i život njegovih vlasnika.


Osim razgleda znamenitosti, bilo bi šteta ne prošetati predivnom netaknutom prirodom koja okružuje Hotel. Obližnje planine nude priliku za planinarenje, a zeleni putevi izvrsni su za jutarnje trkače ili djecu željnu drugačije sredine od gradske. 


Tu je i jezerce kraj kojeg možete fotkati uspomene koje će trajati zauvijek. Trakošćan privlači sve generacije, a svaki posjet dvostruko vraća!


Aktivnu ponudu pogledajte na stranici. 



  Prethodni članak Sljedeći članak