Anticelulitna masaža

Želiš se osjećati prekrasno i samopouzdano u svakoj odjeći? Saznaj kako ;)

Odabrala si savršenu odjevnu kombinaciju za posao, faks ili izlazak, no prije odlaska još jednom baciš pogled na ogledalo, a kad tamo on... Celulit! Razočarano se povlačiš prema ormaru u potragu za nekom drugom, manje izazovnom kombinacijom.

Ovo je priča o svima poznatom, najgorem neprijatelju svake sexy odjevne kombinacije! Celulit je fenomen s kojim se susreću gotovo sve žene, a njihovo zadovoljstvo vlastitim izgledom obilježeno je stalnom borbom protiv istoga.


Celulit je zapravo nakupina tekućine i masnoće u najdubljem sloju kože. Te nakupine stvaraju dojam narančine kore, a najčešće nastaju na bedrima, stražnjici, oko koljena, na bokovima i na trbuhu. Celulit može nastati uslijed genetske predispozicije, no najčešći razlog nastanka je ipak nezdrava prehrana, nedovoljna hidratacija, stres i malo kretanja. 

Prema nekim statistikama, ova opasna neman napada preko 90% žena. No, ne očajavaj, kako bismo ti pomogli da se u svom tijelu osjećaš prekrasno, dogovorili smo za tebe jedan od najučinkovitijih tretmana koji će ti pomoći da to i postigneš – anticelulitnu masažu. 

anticelulitna masaza

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u borbi protiv celulita. Ovom vrstom masaže brzim se pokretima prodire duboko u kožu i tako se postiže poboljšanje cirkulacije i limfna drenaža što pak dovodi do razgradnje masnog tkiva i eliminacije celulita. 

Osim uklanjanja celulita, anticelulitnom masažom se i tonizira koža pa nakon tretmana moći ćeš primijetiti da je tvoja koža čvršća, sjajnija, a cirkulacija je poboljšana. Učinak anticelulitne masaže trajat će i do nekoliko tjedana, a kako bi bio što dulji te kako se celulit ne bi vratio, preporučuje se tretmane ponavljati. 

Odaberi ovaj tretman u nekom od vrhunskih salona na našem portalu i započni put prema najboljoj verziji sebe već danas!

  Prethodni članak Sljedeći članak