Ekstenzije trepavica - zanosan pogled tajno je oružje svake žene

Željena gustoća i volumen bez puno muke

Duge i guste trepavice san su svake žene. Zamislite da se jutrima budite sa spoznajom da nema natezanja s maskarom - vaše trepavice su zanosne i spremne za pokazivanje od trenutka kada otvorite oči. Zahvaljujući ekstenzijama san napokon postaje stvarnost.



Ekstenzije se apliciraju medicinskim ljepilom na trepavice te traju koliko i prirodni ciklus trepavica, a to je od 8 do 9 tjedana. To zato što su ekstenzije zalijepljene na prirodnu trepavicu i kada ispadne trepavica s njome odlazi i ekstenzija. 

Kako trepavice ispadaju u različitim ciklusima preporuča se ugradnju ponavljati svaka 3 do 4 tjedna kako biste uvijek imale prekrasne trepavice. 

Ekstenzije trepavica mogu se podijeliti u dvije glavne skupine - ovisno o načinu apliciranja i o vrsti materijala od kojeg su izrađene.

Ovisno o načinu apliciranja možete izabrati klasične trepavice ili one volumenske. Pri apliciranju klasičnih ekstenzija postavlja se jedna umjetna trepavica na vašu trepavicu. Ova vrsta trepavica odličan je izbor za žene koje žele ostaviti dojam da na trepavicama imaju maskaru, ali ne žele pretjerati s volumenom. Za one dame koje više vole da njihove raskošne trepavice zapaze svi, volumenske su bolji izbor. Pri postupku apliciranja volumenskih trepavica na jednu vašu aplicira se više od jedne umjetne. Broj umjetnih trepavica koje se apliciraju može varirati od 2 do 6, ovisno o tome kakav izgled želite. 

trepavice

Osim gustoće i volumena ekstenzije trepavica razlikuju se i u materijalu od kojeg se rade. Trenutno najpopularnije su one svilene i od nerca. Ekstenzije od svile lagane su i omogućavaju prirodan izgled, dok su one od nerca nešto teže, ali osiguravaju savršenu imitaciju prirodne trepavice. 

Ekstenzije trepavica dolaze i u više oblika uvijenosti. Trenutno na tržištu postoje uvijenosti označene slovima J, B, C i D. 
J ekstenzije su najmanje uvijene, a idealnu su ako imate spuštene kapke. B su nešto uvijenije, ali slabije od C ekstenzija. C su po mnogim kozmetičarima zlatna sredina, odnosno posjeduju savršenu uvijenost koja ostavlja najprirodniji dojam, a osigurava dramatičan pogled. D ekstenzije su najuvijenije i zbog svog oblika ne mogu se ugraditi svakome.


Pri dolasku u odabrani salon kozmetičar će pogledati vaše trepavice i preporučiti vam idealan izbor - kombinaciju načina apliciranja, materijala i uvijenosti. Najbolje je poslušati dobivene savjete jer aplikacijom dobro odabranih ekstenzija produljuje se njihov vijek trajanja. 







  Prethodni članak Sljedeći članak