Briga o zdravlju i stanju organizma

Brinete li? :)

„Tijelo je hram“, „U zdravom tijelu, zdrav duh“, „Da bi produžili život, smanjite obroke" i još brojne poslovice i narodne poskočice od malena su nam usađivane.

Kad si dijete, podrazumijeva se da brigu o tvom zdravlju vode roditelji. Kako stariš, očekuje se da ćeš sam nastaviti provoditi do tada već ustaljene navike koje bi trebali biti ne samo obveza, već i životni stil. Međutim, što više starimo i gledamo druge oko sebe u istom procesu, osjećaj je da se događa upravo suprotno. Biramo prioritete sukladno okolnostima u kojima živimo, a one su nerijetko takve da sebe stavljamo na posljednje mjesto. 

To naravno podrazumijeva brigu o zdravlju. A generalno, ne brinemo. Jurimo, žurimo, proživljavamo stres zbog nagomilanih računa, svakodnevnih situacija na poslu, zbog djece, partnera, psa, auta. Dok se ne dogodi ono čega se svatko pribojava. Ako ne svjesno, onda podsvjesno. Kad se nažalost razboli netko od bližnjih ili pak vi sami, shvatite u punom smislu riječi značenje svake od onih tisuću floskula, narodnih predaja i poslovica. Zdravlje je najveće bogatstvo. Doista jest. Od toga sve kreće. 

ponudadana, zdravlje

Da bi uopće bili na raspolaganju za svoje bližnje, produktivni na poslu ili zadovoljni u privatnom životu, očito je da morate biti zdravi i zadovoljni. Bez isprike.
Iako ne bi trebali štediti po tom pitanju, ne mogu si svi priuštiti neke specijalističke preglede ili skupe tretmane. Zato imate na raspologanju veliki broj ponuda u kojima su zastupljeni zbilja svi mogući segmenti i kategorije zdravlja i estetskih tretmana.

  Prethodni članak Sljedeći članak