IPL depilacija

Trajna depilacija - trajna sreća i olakšanje

Depilacija je trajna, akcija nije! Od svih ženskih manjih i većih rituala, vjerojatno nije pretjerano reći da depilacija spada u one najomraženije i najiritantnije. Osim što iziskuje opetovano ponavljanje iste radnje, često je i sam rezultat  prilično kratkotrajan pa dlačice ponovo izrastu u roku od par dana do par tjedana, ovisno kojom metodom se služite.


Postoji rješenje i za to. Stoga, hvala "Intensive Pulsed Light" metodi uklanjanja neželjenih dlačica s tijela za njeno postojanje :) 

 IPL depilacija podrazumijeva trajno uklanjanje dlačica s lica i tijela. Sigurna je, brza i bezbolna. Cijeli postupak je prilično jednostavan. U kožu usmjeravamo svjetlost koja se u folikuli dlačice pretvara u toplinsku energiju koja pak spaljuje njezin korijen. 

ipl

Bitno je samo da na tretman dođete kada su dlačice u svojoj početnoj fazi rasta. Vremenski period rasta dlačica, inače je različit za svako područje na tijelu. 

 Postupak se ponavlja više puta u dogovorenim intervalima, ovisno o debljini i boji dlačice i kože. U tom periodu dlačice se ne bi smjele čupati kako bismo sačuvali korijen koji palimo. 

 Iskoristite priliku i pojednostavite život trajnom depilacijom

  Prethodni članak Sljedeći članak