Japansko iscrtavanje obrva

Uokvirite lice naljepšim okvirom

Ova metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadne jutarnje rituale prije prvog izlaska iz kuće. S godinama okvir našeg lica, što obrve i jesu, polagano blijedi i gubi prvotni oblik. Godine čupanja obrva, uzimaju danak obzirom da korijen slabi i na kraju obrve više i ne rastu

Japanska metoda iscrtavanja obrva koristit će osobama koje imaju rijetke obrve, presvijetle obrve ili su jednostavno zbog čupanja ostale bez obrva. 

Ova metoda omogućuje rezultat prirodnog izgleda obrva, s tim da se dlačice ne čupaju nego samo iscrtavaju, točnije docrtavaju. 

Razlika između obične i nacrtane obrve gotovo je nevidljiva, obzirom da se dlačice vrlo precizno docrtavaju točno na mjestima gdje prirodne obrve nema.

ponudadana, japansko iscrtavanje obrva

Za razliku od klasičnog make - upa, radi se o permanentnoj boji gdje su obrve postojane na bazenu, plaži ili prilikom fizičkih aktivnosti gdje se više znoji. 

Naravno, osim toga, cijelo lice izgleda vedrije, svježije i mlađe. Obzirom da u našoj bazi imate dogovoreno nekoliko ponuda za metodu japanskog iscrtavanja obrva po gotovo duplo nižim cijenama od standardne cijene u salonima i studijima, požurite i rezervirajte svoj termin. 

  Prethodni članak Sljedeći članak