Trajna depilacija laserom

Recite zbogom neželjenim dlačicama

Kada bio bar postojao čarobni štapić i riješio nas muka i iritacije koju izazivaju neželjene dlačice na tijelu. Dobra vijest, postoji.  Nije „štapić“ doduše,  ali prilično je čaroban.

Uklanjanje dlačica IPL tehnologijom bezbolna je metoda trajnog uklanjanja dlačica u vrlo kratkom periodu. Ubraja se u metodu uklanjanja dlačica pomoću svjetla sličnog laseru.

Uklanjanje dlačica IPL-om je postupak u kojem se stvara pulsirajuća zraka točno određene valne dužine i trajno uklanjaju neželjene dlačice. 

Svjetlosna energija prodire i do nekoliko milimetara u kožu, točnije do korijena same dlačice gdje se onda svjetlost pretvara u toplinu. 

depilacija

Taj postupak  omogućuje drastično smanjenje dlačica na području koje je podvrgnuto tretmanu i to za čak 70 – 90%. Kao i većina tretmana, bitno je da tijek i intenzitet prilagodite svom tipu kože i debljini, odnosno boji dlačice kako bi rezultati bili što bolji i u što kraćem vremenu. Iz tog razloga, postupak se ponavlja nekoliko puta, najbolje bi bilo svaka 2 – 3 tjedna.

 Između tretmana, dlake nemojte čupati, već ih po potrebi obrijte kako bi se očuvao korijen i uništio bljeskom IPL-a.

Eventualni nedostatak je što je ovaj tretman prilično skup ali dobra je vijest da zbilja možete naći ponude koje su prilagođene svačijem džepu uz sve moguće načine plaćanje.

  Prethodni članak Sljedeći članak