Obrve

Savršenstvo na japanski način

Obrve nisu ništa manje bitan dio našeg lica od bilo kojeg drugog. One su svojevrstan okvir pa znalački oblikovane obrve uvelike pridonose isticanju prednosti na licu. Međutim, počupate li ih na debljinu crte olovkom, nećete istaknuti baš nikakvu prednost na licu, osim eventualno prikrivenog talenta za glavnog vizažista karnevala

Na žalost, kao i sa svakim drugim dijelom tijela koji sa sobom nosi svoje manjkavosti i probleme, nije drugačije ni s obrvama. Iako se i na tom polju sukladno hitovima u svijetu mode trendovi brzo mijenjaju, ipak su guste obrve sa što prirodnijim lukom i postojanom bojom ono što svaka žena priželjkuje. 

U tom slučaju, lako možete od njih raditi praktički što želite. Možete ih oblikovati i čupati, češljati ili bojati. Tako se svi uvijek (ne)rado prisjete faze iz 90-ih kad su obrve debljine milimetra, po mogućnosti povučene masnom olovkom, bile apsolutni hit. Zbog čega zapravo danas većina žena i ima rijetke i slabe obrve.

obrve

Upravo je kao rješenje za taj problem kroz  posljednjih nekoliko godina zaživio tretman koji iz onoga čime raspolažemo, izvlači maksimum. Radi se o japanskom iscrtavanju obrva, tretmanu koji vam osigurava „trajne obrve“. Revolucionarna je to metoda među ženama koja ima jako dobre povratne komentare. O čemu se zapravo radi? 

U ovoj metodi, dlačice se plitko unose pod kožu posebnim nožićem pri čemu se pigment postavlja u površinski sloj epiderma. Dlačica obrva iscrtava se u smjeru prirodnog rasta mineralnim, netoksičnim bojama koje se potpuno identične kao boja vaših prirodnih obrva.

Krajnji rezultat ovog jednosatnog tretmana toliko je dobar da se razlika između prirodnih i „dodanih obrva“ aposlutno ne vidi. Tko kaže da ne možemo sve imati obrve Care Delevigne ili Jennifer Lopez? Rezerviraj termin i uvjeri se sama ;)

  Prethodni članak Sljedeći članak