Njega lica

Kako pravilno njegovati lice?

Uz toliko preparata, savjeta, kozmetičkih salona i studija koji naprosto rastu kao gljive nakon kiše, nije ni čudo da su mnoge žene u potpunom stanju zbunjenosti kad se radi o tome što odabrati za sebe i kojem vi „tipu“ pripadate.

Ukoliko se odlučite za njegu svoje kože u kozmetičkim salonima, probajte odabrati samo najbolje. Između ostaloga, to znači da će se o  koži vašeg lica brinuti profesionalci s određenim preporukama i iskustvom, kojima ćete se moći prepustiti s povjerenjem. Jednako tako, pobrinite se da su u cijenu usluga salona uračunati i proizvodi za njegu lica provjerene kvalitete.  

Nakon kvalitetnih tretmana u salonu, vidjet ćete poboljšanje, koža će izgledati svježije, zdravije, a vi ćete naučiti i pokoji trik kako da se sami brinete za svoju kožu. 

njega lica ponudadana

Jedan od savjeta je  da kod kuće ne koristite proizvode koji u sebi imaju silikon ili sintetičke mirise i bojila jer vam takvi proizvodi začepljuju pore i mogu izazvati razne alergijske reakcije i crvenilo. 

Zbog toga je uvijek bolje tako delikatne radnje ostaviti stručnjacima koji će najbolje znati kako tretirati vašu kožu jer, ipak se radi o licu. Činjenica koja vam ide na ruku je zaista impresivna brojka kvalificiranih kozmetičkih studija koji u svojoj ponudi nude cijelu paletu raznih tretmana, ovisno o tome što vašem licu treba.

  Prethodni članak Sljedeći članak