Kavitacija

Popularni tretman nekirurškog skidanja masnih naslaga

Danas postoji puno saveznika u borbi protiv masnih naslaga na tijelu u obliku različitih tretmana i aparata koji tu bitku u koordinaciji s disciplinom uspješno dobivaju. Tehnološki napredak omogućio je korištenje ultrazvuka za lokalizirano uklanjanje masnog tkiva. Tu metodu danas znamo pod imenom kavitacija ili ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučni valovi specifičnih frekvencija i amplituda omogućuju različiti pristup pojedinim područjima tijela. 

Takve frekvencije omogućuju da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, nego je to proces koji se događa između ultrazvučnih valova i membrana masnih stanica. 

Kavitacija je zapravo jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim „zahvaćenim“ dijelovima tijela. 

ponudadana, anticelulitna masaža 

Nakon tretmana kavitacije, nema nikakvih nuspojava niti oštećenja na površini kože kao ni bolova pa se osoba odmah nakon tretmana može vratiti svojim uobičajenim aktivnostima i dnevnoj rutini. 

Tretmane je potrebno je provoditi jednom u desetak dana s pratećom limfnom drenažom. 

Naravno, vrlo je bitno da se pridržavate i zapravo usvojite svakodnevne navike kao što su unos preporučenih količina vode, izbjegavate gazirano, alkohol, smanjite unos kave i ostalih štetnih namirnica te povećate fizičko kretanje i vježbanje. 

Ukoliko se dvoumite oko ovog praktički revolucionarnog tretmana u rješavanju masnih naslaga neinvazivnim putem, pozivamo vas da iskušate njegovo djelovanje u jednom od mnogih specijaliziranih studija iz naše ponude.

  Prethodni članak Sljedeći članak