Kamo za vikend?

Cipelice lutalice :)

Da vam se ne dogodi da se u ponedjeljak pitate gdje sam i kako i zašto nisam vikend proveo ovako ili onako, donosimo kratki pregled vikend opcija.

Za živahniji početak vikenda, poznati splićani – TBF prašit će 19.2. u zagrebačkom KSET -u, dok rokeri  Opća opasnost sviraju u splitskom klubu Kameleon. Svakako valja spomenuti i akustični koncert Parnog valjka u sklopu humanitarne akcije "Korak u život" koji će se održati u subotu 20.2. u prostoru koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. 
Ukoliko imate želju za nešto opipljivijim vidom hedonizma, bit ćemo slobodni predložiti par ideja. Nema na čemu :)


Nadomak Zagreba nalazi se pravi mali vodeni raj – Aquapark Adamovec gdje možete uživati u noćnom ili cjelodnevnom kupanju i naravno, okrijepiti se finom klopicom koju su vam domaćini skombinirali u ponudu skupa s nama. Zavirite i odaberite po svom guštu : Aquapark Adamovec ili Aquapark Adamovec ulaznica i pizza 

Mrvicu dalje, nalazi se čarolija koju vam nude Terme Jezerčica.  – gejziri, tobogani, umjetna kiša i vodena masaža. Za uživanje i relaksaciju u prirodi, zelenilu i autohtonoj hrani, predlažemo neodoljivu seosku idilu nedaleko Zagreba – Klet Kozjak.
Što se tiče klope, predlažemo recimo večeru u Hotelu I

U svakom slučaju, mi vam želimo ugodan vikend! 

  Prethodni članak Sljedeći članak