Lice – njega i tretmani

Njega područja oko očiju

Umoran pogled zbog podočnjaka, tamnih koluta i bora oko očiju, gotovo nas instantno čini starijima i nekako tužnijima. Zavodljiv, bistar pogled sa sjajem u očima je ono što nas čini privlačnima i ono čime zapravo neverbalno komuniciramo s okolinom.

Lice pamti. Koža pamti. Kako bi što dulje imali njegovano, lijepo lice i kožu oko očiju u četrdesetima, s njegom je potrebno početi u dvadesetim godinama. Koža oko očiju je jako tanka, osjetljiva i podložna promjenama. 

Postoje razne kreme i gelovi na tržištu koji hrane i njeguju kožu oko očiju, pritom je poželjno samo lagano natapkati kremu ispod oka, od unutarnjeg prema vanjskom kutu i nikako je ne trljati ili stavljati na očne kapke. 

ponudadana, njega lica

Bore oko očiju, osim kremama, možete tretirati i nekim neinvazivnim tretmanima koji su se na konkurentnom tržištu ljepote pokazali kao iznimno uspješni. 

Primjerice popunjavanje bora hijaluronskim filerima jako je uspješna metoda u borbi protiv bora i gotovo instantno zaustavlja i miče tragove godine s lica čineći vaše pogled i oči, a samim time i cijelo lice, izražajnijim, svježijim i zdravijim. 

  Prethodni članak Sljedeći članak