Limfna drenaža

Uspješna metoda u borbi s tvrdokornim masnim naslagama

Ključni zadatak ovog tretmana je da limfu kroz vene vodi do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža djeluje blagotvorno na naš organizam obzirom da limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do naših stanica, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok.
Zbog svog iznimno pozitivnog djelovanja, njena primjena seže dalje od same estetske funkcije pa se preporučuje i nakon kirurških zahvata, terapije zračenjem i u tretiranju ožiljaka. Limfna drenaža ili pressoterapija  ipak svoju najveću primjenu ima kod tretiranja „kritičnih „ dijelova tijela zahvaćenih celulitom i viškom nakupljene tekućine. 

ponudadana, limfna drenaža

Ovom terapijom pospješuje se uklanjanje nakupljene tekućine i drugih tvari iz tijela. Za poboljšanje stanja uzrokovanog celulitom, preporučuje se kombinacija limfne drenaže s recimo body wrappingom ili nekim drugim neinvazivnim tretmanom u tu svrhu.

Ukoliko muku mučite s viškom masnog tkiva, nakupljene tekućine ili zakletog neprijatelja ženskog tijela – celulitom, svakako pokušajte s ovim tretmanom ili ga sukladno svojoj specifičnoj problematici kombinirajte s drugim tretmanima namijenjenima uklanjanju celulita. 

  Prethodni članak Sljedeći članak