Lipo laser

Kako pobijediti celulit?

Kako maknuti ili smanjiti nakupljene masnoće? Teško. Celulit je tvrdokoran i teško rješiv potkožni parazit. Čak i kad se podvrgnemo discipliniranoj prehrani, eliminaciji mnogih (dragih) prehrambenih proizvoda na koje smo svakodnevno navikli i održavanju dijete, rezultati često izostaju

Pa kako onda izboriti pobjedu? Pobjeda je moguća, ali uz kombinaciju mnogih tretmana kojih je danas na tržištu doista mnogo. Lipo laser je metoda uklanjanja masnog tkiva i celulita pomoću fotomehaničkog učinka laserske zrake.

 Uspješno smanjuje masne naslage bez nuspojava na druga tkiva. Diodni lipo laser sadrži laser niske snage koja je ispod 50mW, može prodrijeti do 9mm potkožno, a zatim  razbiti masne stanice. 

ponudadana, lipo laser

Na taj način,postižemo znatne rezultate u vidu smanjenja opsega i obujma tijela i tretiranih kritičnih područja na tijelu.  

Ovo je jedan od najboljih načina da se iz međustaničnog prostora uklone slobodne masne kiseline. Naravno, preporučljivo je pridržavanje prehrambenih navika koje podrazumijevaju izbacivanje štetnih tvari, a dominiranje zdravih namirnica u meniju.

  Prethodni članak Sljedeći članak