Mikrodermoabrazija

Marljivi Mikrokristali koji kožu vašeg lica vidno regeneriraju

U moru tretmana za njegu lica, teško je odabrati i pogoditi točno onaj koji će odgovarati vašem tipu kože i specifičnim problemima. Zato je najbolje posavjetovati se i prepustiti rukama stručnjaka i profesionalaca koji će najbolje detektirati problem i shodno tome istome se posvetiti.

Jedan od najpoznatijih, ujedno najblažih i najdjelotvornijih tretmana je  - mikrodermoabrazija. Radi se o tretmanu koji regenerira kožu lica tijekom blagog skidanja površinskog sloja te je čini vidno mlađom. Kao i kod ostalih tretmana, neovisno o stupnju invazivnosti, bitno je stanje i tip kože. 

Ukoliko imate ikakve probleme s kožom kao što su alergijske reakcije, rozacea, lišajevi i slično, možda je ipak najbolje da se dodatno posavjetujete s liječnikom.

ponudadana, mikrodermoabrazija

Kako se mikrodermoabrazija izvodi? Ručnim aplikatorom na kožu se nanesu  čestice mikrokristala. One uklanjaju mrtve stanice koje se usisavaju i dovode do spremnika. Koža je poslije tretmana vidno glađa, nježnija i bez vidljivih bora i proširenih pora. 

Ono što će neke možda najviše razveseliti jest činjenica da je mikrodermoabrazija vrlo učinkovita u borbi s ožiljcima. Koža postaje čvršća i elastičnija uslijed obnavljanja kolagena. 

Obzirom da je tretman potpuno bezbolan i ne izaziva apsolutno nikakve alergijske reakcije, nije ni čudo da je jako popularan.
 Rezervirajte svoj termin što prije i divite se trenutnim rezultatima ;)

  Prethodni članak Sljedeći članak