Omiljene mobilne aplikacije

Pametni telefoni čine život lakšim

Posljednjih 10 - ak godina život i snalaženje u vremenu i prostoru olakšavaju nam smartphoni, odnosno "pametni telefoni". Zbilja, danas je gotovo nezamislivo funkcionirati bez brojnih aplikacija koje "život znače". :)

1. Google maps
Koliko puta si se izgubio i zalutao? Doslovno, ne figurativno? Što u autu, na biciklu pa čak i pješice. Nije ugodan osjećaj :) Ova aplikacija omogućava glasovne informacije, upute za vožnju i instantno primanje informacija putem interneta.

2. Uber
Radi se o najvećoj svjetskoj digitalnoj prijevozničkoj tvrtki. Popularna usluga u Zagrebu je dostupna od listopada 2015. godine. Putem Uberove službene mobilne aplikacije koju možete preuzeti za iPhone, Android i Windows Phone uređaje, definitivno smanjujete muke i stres prilikom borbe s vremenom u stizanju s jedne na drugu adresu.

ponuddana, mobilna aplikacija

3. SD Maid - System Cleaning Tool
Jedan od najvećih problema vlasnika smartphonea je prenatrpanost i nedostatak memorije. Ova aplikacija izuzetno je korisna obzirom da detaljno "čisti" vaš mobitel ili tablet od zaostalih datoteka koje zapravo više ne služe ničemu, a zauzimaju dragocjeno mjesto. 

ponudadana, mobilna aplikacija

4. Dropbox
Baš zbog dragocjenog prostora, odnosno često manjka istog, ova aplikacija spašava stvar. Doduše, u početku imate nevelikih 2GB besplatnog prostora s tim da je nadogradnja moguća uz nadoplatu, ali na Dropbox možete uploadati slike, muziku ili bilo koje druge podatke. Podacima možete pristupati samo vi, ali i više osoba, a prijateljima možete poslati link da skinu podatke. 
 
5. TuneIn
Jako popularna aplikacija među svim muzikoljupcima, a takvih je jako puno. Jedna od omiljenih aktivnosti s našim mobitelom u rukama je upiknuti slušalice u njega i gdje god bili, kuda god pošli, pustiti radio. Radio postaje posložene su po svim mogućim kriterijima pa možete birati kako i što vas volja :) 

  Prethodni članak Sljedeći članak