TOP 5 web stranica u kojima ćeš uživati

Lutanje bespućima interneta

Provodimo li previše vremenu na internetu? Živimo u (digitalnom) svijetu u kojem više nije pitanje što je previše, svakodnevno se služimo internetom iz potrebe ili u slobodno vrijeme i u tome uživamo! :)

1. Mashable
Radi se o jednom od najpopularnijih svjetskih webova koji prati događanja iz digitalnog svijeta i društvenih medija. Unatrag tri godine obogatili su sadržaj i malo promijenili ruho. Social, mobile i visual - to su osnovni segmenti i načela ovog portala i onoga čemu teže. Stranica je potpuno prilagođena  svim vrstama pametnih telefona. Digitalizirajte svijet oko sebe. :)

2. Where Cool Things Happen
Samo ime kaže - stranica koja po kategorijama s prefiksom "cool" donosi pregršt ultra zanimljivih slika, stvari, destinacija, događaja itd. Zapanjujuće statistike, mjesta za koja ste mislili da ne postoje, spektakularne panorame - zagarantirano vam je kvalitetno "gubljenje vremena". :)

ponudadana, web stranica

3. Bored Panda
Vodeća platforma u svijetu umjetnosti, dizajna, fotografije - mjesto koje okuplja sve entuzijaste i umjetnike te im omogućava razmjenu vlastitih ostvarenja i viđenja svijeta oko sebe, a samim time i laicima koji imaju priliku zaviriti u njihov svijet.

4. Netflix
Megapopularni servis od ove godine dostupan je i u Hrvatskoj, na veselje svih poklonika gledanja serija i filmova. Lansiran  je 2007. godine, a u posljednjih nekoliko godina promijenio je način gledanja tv i online sadržaja, omogućavajući cijele sezone vlastitih serija, kao što je House of Cards, dostupnima odjednom, bez čekanja epizoda. Može se koristiti na raznim uređajima ukoliko su povezani na internet -  laptopi, tableti, mobiteli ili  konzole. 

5. TedX
(TED = Technology, Entertainment, Design)
TED je neprofitna organizacija kojoj je osnovna svrha širenje i dijeljenje ideja, obično u formi kraćih govora (18 minuta ili manje). Danas pokriva sve teme, ne samo početne vezane za dizajn, tehnologiju i zabavu, dakle od znanstvenih, poslovnih do općenitih tema od globalnog značenja. 

  Prethodni članak Sljedeći članak