Paintball

Adrenalinska zabava za sve uzraste!

Svima nam ponekad zafali malo adrenalina da se osjetimo živima ili pak da se riješimo nakupljenog stresa kroz posao i svakodnevne probleme i obveze. 
Idealna prilika za to je da uzmete par prijatelja za ruku i zaputite se na neki od paintball terena gdje ćete s puškom u ruci i punjenjima s bojom pokušavati dostići određeni cilj i ostati zadnji "preživjeli".  

ponuda dana, paintball

Ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri - je pobjednik. Paintball se može igrati na vanjskim površinama i unutar objekata koji se nazivaju paintball terenima ili poljima. Posljednjih dvadesetak godina, paintball je postao jedan od najzanimljivijih ekstremnih sportova koji se igraju u prirodnom okruženju peko stotinu zemalja u svijetu. 

Posebna čar je sudjelovati u ovoj igri gdje tereni ukalupljeni u prirodni okoliš doprinose jednoj novoj razini uzbuđenja. Osnovna oprema koja je potrebna za sudjelovanje u ovoj igri uključuje masku ili paintball naočale za zaštitu, paintball marker za označavanje protivnika i Streljivo odnosno, kuglice s bojom.

ponudadana, paintball

Igra prije svega uči sudionike timskom radu, gradi im samopouzdanje i razvija samoinicijativu kod pojedinaca. Paintball se igra tako da se momčadi podijele u dva tima s jednakim brojem igrača. Preporuka je da to bude minimalno tri igrača po timu, ali može i manje

  Prethodni članak Sljedeći članak