Pokupi najbolje popuste!

Top savjeti za Black Friday shopping

Kako probati traperice bez čekanja u redu za kabine? Zašto više nema tvog broja? Koji je smisao života, svemira i svega ostalog? Gdje je Jura? Odgovore na ova i još mnoga pitanja pročitaj niže!


1. Pravilo broj jedan - prati našu stranicu Ponuda Dana, čekaju te mega Black Friday popusti! ;)
Ako želiš prvi zgrabiti popust i biti siguran da će biti tvog broja prati web stranice trgovina i portala koji bi mogli imati ono što te zanima. Tako ćeš i prije samog Black Fridaya saznati što se kuha. Ekstra hint – ako se prijaviš na newslettere prvi ćeš saznati kada kreću akcije i koliki su popusti. 

2. Napravi popis za shopping. Da, da i ptice na granama već znaju, dobar popis ključ je za uspješan shopping. Organiziraj svoj popis prema važnosti, stavi must have stvari na vrh i poredaj ih po dućanima – ovo je naročito korisno ako ideš u shopping centar. Tako ćeš uz kvalitetan popis dobiti i plan puta. 

3. Napravi rezervni plan. Zbog velikog broja kupaca, velika je vjerojatnost da nećeš naći baš sve s popisa. Zato na svom popisu uz apsolutne must have stvari dodaj rezervu za slučaj da nema onoga što si prvotno htio. 

4. Izračunaj koji ti je budžet i drži se toga. Ako se bojiš da ćeš se s Black Friday shoppinga vratiti prepunih vrećica i ostatak mjeseca jesti onu rižu kojoj je rok istekao prije tri mjeseca, ne brini, ima lijeka. Odredi unaprijed koliko si spreman potrošiti, a kako bi bio siguran da nećeš potrošiti previše, ponesi samo gotovinu. Tako, kada ispucaš budžet više nećeš moći trošiti. Okrutno, znamo, ali radi! 

5. Kupuj unaprijed. Misliš da cijelo to Black Friday ludilo nije za tebe? Imaš sve što želiš? Super, iskoristi akcije i počasti prijatelje. Netko u tvom krugu prijatelja i/ili obitelji sigurno uskoro slavi rođendan, godišnjicu ili nešto slično. Iskoristi Black Friday popuste i kupi im originalan dar koji inače ne bi mogao. 

6. Angažiraj minione. Ako je tvoj popis za shopping toliko ekstenzivan da nisi siguran da ćeš moći sve obaviti sam , podmiti frenda ili frendicu ćevapima, pizzom ili sličnom poslasticom i natjeraj ih da na jedan dan rade za tebe. ;) 

7. Kupuj online. Svi mi želimo iskoristiti Black Friday popuste i akcije, ali neki od nas imaju ekstremno udobnu pidžamu i ne mogu se pomaknuti s kauča – vjeruj nam, znamo kako je to. Za sve nas koji za ovaj Black Friday žele pomaknuti samo prste, online shopping je najbolji izbor. Nemaj straha, gotovo sve online trgovine imaju jednake, ako ne i bolje popuste online.

I za kraj, odgovori na bitna egzistencijalna pitanja iz uvoda; 
Iskoristi manjak gužve i traperice probaj u kabini na muškom odjelu. 
Ima, ali onaj hamburger prije shoppinga ti stvarno nije bio dobra ideja. 
42. 
Radi kao medicinski tehničar u jednoj privatnoj ordinaciji u Velikoj Gorici, dosadilo mu se skrivati.

Photo credit: columnfive via Visual hunt / CC BY-NC-SA

  Prethodni članak Sljedeći članak