Pravilna njega lica

Mnogi su faktori koji utječu na izgled i zdravlje kože lice

Sretnici koji nikad nisu vodili bitku s aknama i raznim dermatološkim problemima od ranih tinejdžerskih dana, ne poznaju muku te borbe. Vjerojatno ne znaju koliki su sretnici obzirom da to uzimamo zdravo za gotovo. A sve što uzmeš zdravo za gotovo, imaš tendenciju zapustiti

Nemoj zapustiti brigu o koži lica. Osim što je lice valjda najreprezentativniji dio tebe, ono je, da se poslužimo klišejima -  i odraz tvoje osobnosti. Pa bi bilo odlično da se odraz tvoje super osobnosti ogleda u super njegovanom licu. Šalu na stranu, ali njega lica je nešto što vam mora biti usađeno od malena kao dio osnovne higijene. Pogotovo ako ste djevojka jer je šminka veliki faktor koji može narušiti prirodan balans kože ukoliko pravilno ne očistite kožu na kraju dana. 


ponuda dana, njega lica


Skidanje šminke je obvezno pri čemu ne skidate samo šminku, već i nakupljene nečistoće, višak sebuma i slično. Čišćenje lica najvažniji je korak u njezi i ako to ne radite, nikakvi tretmani, puderi i prikrivanje neće vam pomoći u prikrivanju vidno nezdrave kože začepljenih pora .

Stoga, brinite o svojoj koži, čistite lice, njegujte ga prikladnim hranjivim kremama, skidajte šminku i dajte mu da diše. Ukoliko ne znate ili nemate vremena, niz dogovorenih ponuda za razne tretmane i proizvode čekaju vas na našoj stranici ;)

  Prethodni članak Sljedeći članak