Relaksirajuće, opuštajuće masaže

Priuštite si umirujuće trenutke duboke opuštenosti

Opuštajuće masaže imaju za cilj umiriti tijelo i um. Tretira se parcijalni dio tijela – samo noge, leđa ili pak cijelo tijelo. Opuštanje se osim specifičnim pokretima postiže i eteričnim uljima koja se biraju ovisno o godišnjem dobu, specifičnoj problematici ili jednostavno raspoloženju

Ako se relaksirajuća masaža odrađuje u ljetnim mjesecima koristit će se ulja koja potiču svojevrsno osvježenje, a ako se masaža izvodi u zimskim mjesecima, u upotrebi su eterična ulja koja će vaše tijelo zagrijati.

Relaksirajućom masažom koža se čisti od odumrlih stanica i ujedno hidratizira, te dobiva na fleksibilnosti.  Naravno, osim fizičkih blagodati, ovaj vid masaže pridonosi i smanjenju stresa, glavobolje, nervoze, a kod pojedinih klijenata otklanja se i nesanica.

ponuda ana, masaža

Obzirom da se masaža provodi individualnu, klijentu se uvijek posvećuje velika količina pažnje i pazi na popratne, ambijentalne čimbenbike. Ugodna glazba, korigirana količina svjetla u prostoru, mirisi. U svakom slučaju, uslijed stresnog i dinamičnog života kakvim većina ljudi živi, ovakav vid opuštanja čak nije stvar izbora, već potreba i obveza. Rezervirajte i vi svoj termin što prije! 

  Prethodni članak Sljedeći članak