Top skijaške ponude ove sezone!

Austrija, Slovenija, Italija, Bugarska ili BiH - izaberi svoju zimsku bajku

Snjegoljupci, nudimo vam kompletan pregled naših skijaških ponuda za ovu sezonu. Ponude koje su sad aktivne vremenski su i količinski ograničene, a nove se pojavljuju preko noći! Niže možete pregledati cijelu kolekciju akcija u kojoj ćete sigurno pronaći nešto snježno baš za sebe. :)

Austrija je zasigurno jedna od najpoželjnijih destinacija za skijaški odmor svake godine. Osim savršeno uređenih skijališta, oduševit će vas prekrasna priroda, bogata ugostiteljska ponuda i mogućnost zabave za cijelu obitelj. Ako želite biti dio bajkovitog i savršeno organiziranog zimskog odmora odaberite:

Matrei - Skijalište na kojem je snijeg zagarantiran, a svaki skijaški dan obasjan je suncem. Rezervirajte 8 dana za 2 do 4 osobe u depadansi Hotela Goldried*** i uživajte na 41 km skijaških staza.


Za one koji teže skijalištima austrijske kvalitete, ali žele nešto bliže Slovenija je očit izbor.


Najpoznatije skijalište je sigurno Krvavec, što ne čudi s obzirom na 30 kilometara odlično uređenih skijaških staza te minimalno 100 skijaških dana u svakoj sezoni. Sigurni smo da je ovo skijalište drago i vama pa smo dogovorili 2 ponude da izaberete:

Pansion Zaplata*** - 3 dana za dvoje s doručkom uz domaća peciva i čaj koji vas čekaju svaki dan poslije skijanja. U sklopu ponude ostvarujete popust na školu skijanja, najam skijaške opreme i ski passove.

Domačija Vodnik*** - 3 dana za dvoje s doručkom koja lako postaju romantični odmor ukoliko iskoristite promo cijene wellnessa.


skijanje

Od ostalih slovenskih skijališta izdvajamo:


Mariborsko Pohorje - Zbog svoje blizine idealno je za vikend skijanje na 42 kilometra staza. Ponuda za 3 dana u Apartmanima Videc*** olakšava organizaciju, a vrijedi za 8 osoba pa možete povesti cijelu ekipu. :)

Celjska koča - Simpatično skijalište s dugom tradicijom na kojem možete uživati 2 ili 3 dana u hotelu*** na samoj stazi uz korištenje wellnessa. Doručak je uključen, a ponuda se odnosi na 2 osobe. 

A za sve one kojima jedno skijalište nije dosta imamo posebnu poslasticu. Pazite sad! 3 ili 4 dana u Hotelu Park**** na Bledskom jezeru uz korištenje wellnessa i uključen ski pass za čak pet okolnih skijališta - (Krvavec, Kranjska Gora, Vogel, Skijaški centar Cerkno i Skijaški centar 3Laendereck u Austriji. 


Ljubitelji nekonvencionalnih skijaških destinacija neće ostati zakinuti jer su na raspolaganju 3 super opcije:


Arabba - Visoko u Dolomitima skriva se skijalište sa 62 kilometra staza i pogledom koji oduzima dah. Aranžman uključuje 8 dana s polupansionom u hotelu*** uz uključen prijevoz i garantira bezbrižne zimske praznike.

Kupres - 3 dana s doručkom ili polupansionom u hotelu*** omogućuje vam skijanje na čak dva skijališta koja se nalaze u blizini - Adriaski i Vrana. Stoga će freerideri, početnici i napredni skijaši uvijek pronaći nešto za sebe.

Sada kada ste izabrali savršenu zimsku uživanciju za sebe ne zaboravite servisirati skije za maksimalnu brzinu i sigurnost na stazi. To možete učiniti po odličnim cijenama u Sport4youServisu bicikla, skija i fitness sprava Pedala ili Hohnjec sportu.

Nismo zaboravili ni na one koji nikada nisu stali na skije. Sport4you organizira školu skijanja za male i velike na Sljemenu i Pohorju. Ako vas ipak više zanima bordanje tu vještinu također možete svladati na Sljemenu.


I za kraj, ne bismo mi bili mi da vas ne počastimo za par precool zanimljivosti o ovom najdražem zimskom sportu. Zapamtite ih i pravite se važni pred prijateljima:


❅ Janica Kostelić je najuspješnija je alpska skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara
❅ Najstarija skija na svijetu stara je 7.200 godina, a može se vidjeti u Švedskom skijaškom muzeju
❅ Prva skijaška svečanost održana je 880. godine u Norveškoj
❅ Austrija ima oko 100 uređenih skijališta
❅ U Dubaiju i Saudijskoj Arabiji postoje dvorane s umjetnim snijegom i skijaškim stazama koje omogućuju skijanje unatoč izuzetno visokim temperaturama

Opremljeni znanjem i odličnim idejama krenite u planiranje savršenog skijaškog odmora! :)




  Prethodni članak Sljedeći članak