Nova godina 2018. – najbolji doček je u...?

Pobrinut ćemo se da ne provedeš još jedan doček na kauču zamotani u dekicu

Najluđa noć u godini opasno se bliži, a vi još ne znate gdje ćete je provesti? Have no fear, Ponuda Dana is here. :) U nastavku donosimo pregled najatraktivnijih novogodišnjih odredišta, a na vama je samo da se odlučite za destinaciju, skupite ekipu i pravac na najiščekivaniju noć u godini! 
Prilika da se odjene blještava haljina ili najbolje odijelo, popije čaša dobrog šampanjca, uživa u obilju ukusne hrane i, najbitnije od svega, zaborave problemi i brige koje nam je donijela stara godina. Svima poznato vjerovanje kaže da kakav nam je početak nove godine takav će nam biti i njen ostatak. Stoga ovu proslavu isplanirajte dobro i pobrinite se da bude najbolja do sada.


Najpopularnije odredište u lijepoj našoj je svakako glavni grad Zagreb. Za najposjećeniji doček na glavnom gradskom trgu izvođači se skrivaju kao zmija noge, ali to nije vaša briga kada se prije toga možete prepustiti bezbrižnom wellness uživanju u Hotelu Phoenix**** s 2 noćenja i novogodišnjom večerom.

Privlačno odredište je i Jadran sa svojim još uvijek sunčanim i toplim vremenom. Ako ste i vi među onima koji žude za toplijim vremenom koje će uljepšati proslavu svakako probajte s dočekom u Rovinju gdje vas čekaju 4 savršeno organizirana dana uz mnoštvo aktivnosti kao što su degustacija vina i tradicionalna istarska večera ili Hotelom President**** u Solinu uz novogodišnju all inclusive večeru i wellness uživanciju. 

Za one koje više privlači zadarsko područje jedan doček na Zadarskoj rivijeri past će kao naručen. Čekaju vas 3 zabavna dana uz puni pansion i organiziranu novogodišnju večeru sa živom glazbom. Za uživanju u miru i tišini izaberite 3 dana u Sv. Filip i Jakovu, a ako se poželite zabave u Zadru vas nastupa Marko Škugor te Tomislav Bralić i Klapa Intrade. 

nova godina

Ljubitelji kontinenta doći će na svoje uz doček u Osijeku gdje će proslavu na glavnom gradskom trgu uveličati Zvonko Bogdan, a u 3 dana obići ćete i najveće baranjske bisere. 

Spavalice će oduševiti vijest da ne moraju čekati ponoć kako bi dočekali tu famoznu Novu godinu. U nju mogu ući već u podne na tradicionalnom dočeku u Fužinama. Kad smo kod toga ovu proslavu ne bi trebali propustiti ni oni koji planiraju i tradicionalni doček jer znate kako se kaže - dva dočeka su uvijek bolja od jednog!

Teško je zamisliti da već niste pronašli nešto za sebe, ali pripremite se jer ponude u inozemstvu tek dolaze na red. :)

Ako se samo želite zavaliti i prepustiti svu organizaciju drugima najbolji izbor za vas je agencijsko putovanje u jednu od popularnih europskih destinacija. Naše omiljene, koje bismo vam preporučili, u svako doba dana i noći su Prag i Budimpešta, a ako ste za nešto malo bliže tu su Sarajevo i Budva. Ljubitelji netradicionalnog odlučit će se pak za San Marino i doček uz Dj-a na glavnom gradskom trgu. Povedite se onom "nit' brige, nit' pameti" i razmišljate samo o dobrom provodu.

One spremne preuzeti teret samostalne vožnje do novogodišnjeg odredišta čekaju prave poslastice. Doček u Sarajevu uz ikonu balkanske estrade Halida Bešlića u ekskluzivnom Hotelu Hills*****, proslava u Hotelu Zepter**** i 4 dana wellness uživancije u Termama Ptuj zvuči prilično dobro. 

Umorili smo se od silnih prijedloga, mi se isto još nismo odlučili. Ukoliko smo nešto propustili cijelu ponudu možete pogledati OVDJE!

  Prethodni članak Sljedeći članak