Trepavice

Ekstenzijama do dubokog, prodornog pogleda

Oči su ogledalo duše. Ne skrivaju ništa, samo je pitanje koliko ste sposobni pročitati ono u što gledate. Dojam, pogotovo estetski je još jači ukoliko iznad tih očiju stoje duge trepavice. Takve trepavice lagano naglašene maskarom ili uvijačem, svakom pogledu dat će dozu dubine, misterije i glamoura.

Ipak, majka priroda nije svakoga jednako darivala po tom pitanju. Na svu sreću, živimo u dobu kad gotovo svakom problemu ili nedostatku te vrste možemo doskočiti. 

Uz nebrojene proizvode i tretmane na današnjem tržištu ljepote, nijedna žena ne bi trebala ostati zakinuta za točno onoliko duge i guste trepavice koliko želi.

Iako se problemi s rijetkim, kratkim ili pak presvijetlim trepavicama danas vrlo uspješno rješavaju umjetnim trepavicama, ugradnjom ekstenzija, bojanjem, ipak bi trebali razmišljati i preventivno kako bi što dulje očuvali svoje postojeće, prirodom dane trepavice.

trepavice

Pravilo broj jedan je – nikada, ali NIKADA ne odlazite na spavanje s maskarom na očima. To je naime univerzalno pravilo koje vrijedi i prilikom čišćenja i njege lica generalno, ne samo za trepavice.


trepavice

Ekstenzije trepavica su dugotrajne i apliciraju se direktno na prirodnu trepavicu s posebnim medicinskim ljepilom, tako da ekstenzije mogu trajati onoliko koliko traje prirodni ciklus vaših trepavica. Na taj način se vaše postojeće trepavice produžuju i povećava im se volumen.

Spomenuto tržište ljepote svojom vrlo raznolikom i širokom ponudom tretmana i proizvoda riješit će vas svih muka. Možete pribjeći permanentnijem rješenju i osigurati si željeni dramatični pogled. 

Ugradnja trepavica od svile, nerca, 3d ili čak 6d trepavica učinit će svoju magiju. Izbor je na vama. A ponuda je zaista mnogo.

  Prethodni članak Sljedeći članak